Dag 13: mijn brosdagske!!!

Te donderdag ben ik dus neit naar school geweest. Niets vermoedend stond ik vroeg op. Met andere woorden: ik lag in mijn bed en riep naar mijn moeder dat ik thuis wou blijven. Ik zou wel braaf heel de dag in mijn bed blijven slapen. Na een halfuur kwam ze mij uit bed sleuren, waarna ik mij vermoeit ging omkleden. Nog steeds half soezend kwam ik beneden aan, waar mijn mama en zus druk aan het discusieren waren. Het kwam er op neer dat mijn zus naar een concert in Brussel wou, maar van ons mama niet meer mocht. Papa wou het niet, dus mocht ze niet. Mijn zus vroeg waarom ze neit mocht gaan van ons mama, omdat ze gisteren wel mocht. Na een tijdje kon ze uit haar sleuren dat ze liever niet had dat ze als een meisje alleen in de trein zat. Zeker niet in Brussel. Dus stelde Inge voor dat ik mee zou gaan, wat ik helemaal niet erg vond. engel Zo kwam het dus dat ik om half elf aan het station stond, met mijn tasje en leuk opgemaakt (had een programma over schminken gezien nahnah).
Na een anderhalf uurtje me amuseren met mijn zus in de trein (en één overstap die we nipt haalde), kwamen we aan in Brussel centraal. Wat is het daar smerig!!! Ik vind het er afschuwelijk! Alles is er vuil en overal hondenpoep! Gelukkig zijn er nog enkele mooie, oude gebouwen. En natuurlijk manneke pis! Anders zou het echt niet onze hoofdstad mogen zijn. Maar even terug naar mijn verhaal. We liepen het station uit, wachtend op Chris. Die met ons meeging naar de zaal.
Ja, ik hoor jullie denken: oh tof, een concert! Van wie? Gabriel Rios? Of welke knappe gast? Neenee, niet zo een concert. Een KLASSIEK concert. Het laatste concert van Tsjakovski. En tot mijn grote verbazing vond ik het een goed concert! Ik zeg het je, zo'n klassiek concert, je moet het gewoon eens meegemaakt hebben! Maar dit zeg ik ook over een concert van Krezip... erg vrolijk In elk geval, het werd een fantastische dag (ook al zat ik evenlang in de trein als in Brussel). Ik wil het zeker nog een keer overdoen cool! En ja, spijbelen... nog zo iets dat je zeker eens moet hebben meegemaakt in je leven! Aanrader! knipoog (en nee, ik wil jullie niet aanzetten tot slechte dingen nahnah)

Met deze wijze woorden laat ik jullie nu, en schrijf ik over vrijdag.

Love ya biatches! verliefd
22 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustBiatch
JustBiatch, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende