Dag therapie...

Na 6 jaar therapie, zo wel opname als ambulante therapie ben ik er klaar mee. Niet dat ik het zat ben, maar ik ben gewoon genezen.
Verschillende diagnoses gehad: Anorexia, Borderline, Boulimia en nu de laatste diagnose : Genezen. In mijn dossier staat: M. Is geen gevaar meer voor zichzelf. Automutilatie, zelfmoordpogingen niet meer aanwezig. Heeft controle over ES Boulimia, en heeft positieve verandering doorgemaakt. *en nog een heel verhaal er achteraan*. Hierbij is mijn dossier klaar, en ik kan en mag nu keihard zeggen dat ik genezen ben.

ik, M. Ben gewoon genezen. Niet dat ik zoveel waarde hechtte aan mijn ziek-zijn of probleem maar gewoon het is fijn om te weten dat het echt zo is. Ik kan nu eindelijk normaal dieten zonder door te slaan, ik geef niet meer over. De weegschaal bestaat niet meer in mijn leven, het enige wat voor mij geldt is gelukkig zijn.

Afscheid van Eef, was wel heel moeilijk. Ik had geen idee wat ik haar moest zeggen. Zonder jou was ik een hoopje verloren mens? Zonder jou zat ik nog gevangen in een relatie en in mijn eigen lichaam? Zonder jou? was ik nu niet wie ik nu ben, Ik denk dat ze stiekem diep van binnen wel weet hoe dankbaar ik haar ben. En ik weet dat ze trots op me is, ik zal haar waarschijnlijk nooit meer zien en toch is het een van de belangrijkste mensen in mijn leven geweest de afgelopen jaren. Afscheid nemen is altijd verdrietig, maar in dit geval ook iets heel moois.

Het verhaal is klaar, en het heeft gelukkig een happy end.. iets wat ik niet had verwacht

verliefdverliefd
05 dec 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van psychotrut
psychotrut, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende