De date,

Haha ik heb het voor elkaar gekregen om binnen 24 uur al te breken met mijn goede voornemen. Ik had mezelf heilig beloofd om niet meer aan een jongen te beginnen, tot ik jou opeens sprakvrolijk

Je vroeg heel impulsief of ik zin had om ergens wat af te spreken, en natuurlijk had ik dat wel. Toen heel snel mijn hele kledingkast overhoop gehaald, mijn zusje bestookt met duizend vragen: Lijkt mijn kont dik in deze broek? Staat dit jurkje? Uiteindelijk gekozen voor een zwart jurkje met colbertje roze sjaaltje en riem.
Doordat mijn kleine kleding crisis moest ik opschieten , snel make-upje op oorbelletjes in en gaan met die banaan.

Aangekomen op het station kwartier te vroeg, shit. Aangezien ik in mijn winterjas een figuur krijg waar een gemiddeld michelinpoppetje nog jaloers op is, is dat ding snel maar achterin mijn scooter verdwenen. Verder dacht ik er niet overna dat hij misschien te laat zou kunnen komen, en heb ik een half uur buiten staan blauwbekken in de kou.(in een jurkje zonder mouwen en een colbertje) Tsja eigen schuld. In die tijd heb ik 5 sigaretten opgestoken en weer uitgemaakt, want ja eerst even peilen hoe hij over roken denkt... Maar goed mijn half uur blauwbekken werd beloond (A) Hij is echt heeeeeeeeeeeel leuk.

Het was heel gezellig vrolijk. Leiden was zo goed als uitgestorven daarom maar even bij de city hall gezeten, was zeker leuk. Daarna nog even door Leiden gewandeld en leuk gepraat. En natuurlijk gezoend engel

Super leuke avond gehad, hier breek ik graag mijn goede voornemen voor. En nu ga ik als de sodemieter aankleden aangezien mijn kassa en albert heijn outfitje op mij liggen te wachten..

verliefd



02 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van psychotrut
psychotrut, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende