De pijn van het vrouw zijn

Oke het is nu dus echt officieel. Ik hou er van om een vrouw te zijn maar de bijzaken zijn mijn grootste nachtmerries! Ik ben dus nog steeds ongesteld en kan dus niet eens vatsoenlijk lopen door de pijn... Je hebt ook nog mensen die er niks van voelen! Voor die mensen: jullie zijn gezegend. Het drama elke maand is namelijk echt geen pretje. het slikken van pillen tegen de pijn trouwens ook niet. De enige pillen die namelijk werken zijn van die hele sterken die je in een soort half-slapend wereldje laten belanden. Ook niet echt ideaal dus. Wat dan wel het perfecte middel is? Ik heb werkelijk geen idee. Geef een Nobel prijs aan de gene die het uitfind zou ik zeggen!

Ik typ dit trouwens terwijl ik op school de lessen probeer te ontwijken. Ik heb mijn moeders school computer ingepikt en vertel iedereen die langs loopt dat ik al van school ben en nu met mijn stage bezig ben. In andere woorden of ze dus willen oprotten. het schrijven van een artikeltje werkt trouwens ook erg verzachtend. Mischien moeten de makers van MyDiary maar die Nobelprijs krijgen. En niet alleen omdat het nu toevallig mijn vrouwlijke pijntjes verzacht...

Vandaag heb ik niet z'n zin om te schrijven eigenlijk. Ook weer z'n waardeloze bijwerking. Dus hier moet je het mee doen vandaag.

Liefs marie
18 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van m(A)rie
m(A)rie, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende