het begin (en nu al rampzalig)

Jah hoor, vandaag was het (al)weer zo ver.
Ongesteld. Ja natuurlijk had ik het kunnen weten! Het even opschrijven in je agenda is toch niet z'n grote moeite? Nou, dan ken je mij nog niet. Volgens mij (en ik vind mezelf erg betrouwbaar) ben ik het luiste schepsel op deze aarde. het simpel zetten van een kruisje of rondje op de dag des Hels is voor mij al een hele klus. Naja, genoeg over mijn ikbenszolui openbaring. Het feit dat ik vanochtend opstond met een enorme rode vlek in mijn bed, een buikpijn die ik (bijna) elke man op deze aarde zou gunnen & twee ouders die zo vrolijk waren dat elk mens ze wel een ochtendhumeur zou willen geven vond ik vandaag toch een stuk vervelender.

En als of het nog niet erger kon besloot natuurlijk net vandaag mijn ex-vriendje met een "ik mis je zo" betoog te komen. En daar zat ik nou echt niet op te wachten. Wat eigenlijk door het feit komt dat ik het met hem heb uitgemaakt omdat hij dat een beetje te vaak zei. En dan niet alleen tegen mij helaas. Nee het moeten aanhoren van je vriend die belt naar een of andere Lisa is nou niet echt vermakelijk. Naja het feit dat ik het hoorde en hem daarna in de grond boorde door hem de waarheid te vertellen midden in de bioscoop is dan eigenlijk wel weer iets wat elk meisje een keer gedaan zou moeten hebben. Niet dat ik het iemand zou gunnen om met z'n zielig vriendje te eindigen als ik deed...

Oja! En vandaag is er ook nog iets oh zo grappigs gebeurd! Ik vond er eerlijk gezegd geen bal aan maar zeg dat maar eens tegen mijn broertje. Ik besloot om maar eens voorzichtig te kijken wat mijn hopen logeerpartijen, feesten & schransfesteinen hadden aangericht aan mijn (toch al niet zo perfecte) figuur. Laten we het er maar op houden dat ik hoop dat de weegschaal me niet haat na vandaag. Dus hier komt voornemen nummer 1:

- Er moet minstens 5 kilo af! In iedergeval moet iemand zoals, laten we zeggen mijn "droomvriendje" (die ik helaas nog moet ontmoeten) niet om mee heen kunnen op een goede manier! Hij zal verbijsterd naar me moeten kijken en ik zal hem met tranen in mijn ogen van geluk omhelzen en dan... Eum ja, laten we mijn veel en veel te overdreven fantazienen voor vandaag maar even zitten. anders ga zelf jij mij nog haten.

Ik weet dat het geen nieuwjaar is of iets anders wat je het recht zou geven op het maken van voornemens maar ik vind dat er wel wat mag gaan veranderen op een uiterst positiefe manier! (oh god! ik praatnet als mijn oma!) Want wie wil er nou niet lief zijn voor z'n eigen lichaam. En het feit dat ik (als ik het vol hou) over een maand weer een mijn geliefde maatje S pas is ook nog eens goed voor mijn ego! Dus ik raad iedereen aan: als je je rot voelt door een of andere alien (genaamd jongen) die weer eens heeft bewezen dat jij veel te goed voor hem bent, doe wat leuks voor jezelf! Maak een doel en beloon je als je dat bereikt hebt. Ik hoop alleen dat ik me niet weer helemaal vol met ijs ga gieten. Anders kan ik weer opnieuw beginnen.

Dit was het wel z'n beetje voor vandaag denk ik. Als je inmiddels al niet afgehaakt bent met lezen natuurlijk. Ik heb namelijk nog al de vervelende eigenschap dat ik van praten hou. En ja dat zul je wel gemerkt hebben. Naja ik hoop dat je nog meer leed kunt verdragen want op de een of andere manier komen de problemen altijd op mij af. daar word je hard van zegt mijn opa dan altijd. En mischien heeft hij ook wel gelijk. Maar op dit moment heb ik toch echt liever dat alles soepel en natuurlijk zo als in de film gaat. Maar dat is nou net het probleem. Film en realiteit zijn de twee grootste verschillen in de hele wereld. En dat leren we allemaal in deze wereld.

Liefs Marie

P.s (ja ik weet het ik blijf praten) De verhalen zijn echt! Alleen heb mischien een ietsie beetje overdreven. Maarja je schrijft zoals je je voelt of niet soms! ik hoop dat je je doodgelachen hebt of iets herkent in dit hele gebeuren... En nu rot ik echt op XD
16 mrt 2008 - bewerkt op 18 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van m(A)rie
m(A)rie, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende