De ruzie

De ruzie. Vanochtend...

Ik zat op msn en sprak Otto toen. Hij had gisteren niet gereageerd op mn smsjes en ik dacht dat hij het druk had. Na een tijdje praten verontschuldigde ik me voor mn gejaag op hem. waarop hij zei: 'Ja niet alleen op mij'. Ik snapte er niks van, vroeg hem wat er was. Hij vertelde dat hij had gehoord dat Remco en Neel (vrienden) zaterdagnacht door mij ruzie hadden gehad en dat hij zich daar schuldig over voelde. Eén ben ik het er niet meer mee eens dat zij door mij ruzie hebben gehad (Neel is oud en wijs genoeg om zelf te weten wat ze bij Remco kan maken en zeker omdat ze al zo lang een relatie hebben), maar ik voelde me natuurlijk vreselijk. Zeker toen hij, twee, ook nog eens vertelde dat hij het belachelijk vond dat ik het met Neeltje erover had gehad dat ik het niet leuk vond dat hij ineens niet meer op het feest was, belachelijk dat ík chagrijnig was... Sorry maar daar kan ik toch niks aan doen? Of ja, ik kan er wel wat aan doen, maar op dat moment was ik vreselijk moe en kwam alles ff heel hard aan.

Maar we hadden dus ruzie. Hij was boos op mij en het enige wat ik eigenlijk kon was verontschuldigen en zeggen dat hij zich er niet vervelend door moest voelen. Wat moest ik anders doen? Snap het nog steeds niet en ben bang dat hij het nu echt uitmaakt. Zeker omdat hij half heeft gezegd dat dit niet meer goed kan komen. Waarom dan niet? Omdat ik wat tijd van m wil? Zoiets. Ik ben nu dus al de hele dag niet te genieten. Moet om de seconde huilen en ben er niet bij met mn hoofd. Logisch, zeker omdat ik wakker werd met een rotdroom (ik droomde namelijk dat Otto me nooit meer wou zien). Daar lijkt het nu ook op.
Op mijn twee smsjes van vandaag heb ik geen reactie gekregen, ook al heb ik daarom gevraagd. Ik weet het echt niet meer en voel weer een huilbui opkomen. Ik wil hem echt niet kwijt maar heb het gevoel dat alles wat ik fijn vond nu langzaam wegglipt. Zeker nu ik ook weer last heb van depressies. Vandaag dacht ik serieus dat ik dood wilde... Misschien moet ik toch maar met een psycholoog gaan praten, dat wilde ik vorig jaar al doen maar heb er toen vanaf gezien. Zucht, ik weet het gewoon echt even niet meer.

Denk dat ik d'r maar eens een nacht over ga slapen. Hopelijk heb ik morgen een wat beter humeur en zie ik de dingen wat zonniger in...
Groetjes!!
21 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mereltje
Mereltje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende