Fantastisch!

Ohw wat een heerlijke dag. Ben vanmiddag toch gebeld door mn mentor, maar gelukkig met goed nieuws: Ik ben over naar de 6e klas. Klinkt wel stoer he. Heb mn krantenwijk daarna ook in een roes gedaan, alsof ik verliefd was ofzo. Heerlijk. Dr vallen ineens zoveel zorgen van me af!!!
Toenet een heerlijke film gezien en daarna super hard gejankt. weet niet of het niet deels blijschap was, maar t voelde heerlijk. Grazy/beautiful wordt nu een van mn favo films denk ik.
Toenet heb ik Otto gebeld, beetje stom want Karin was daar en dat had ie me van de week verteld. Maar moest toch nog een keer vertellen dat ik echt over ben naar de 6e klas. En m ff lekker maken omdat ik een cadeautje heb gekocht voor zn verjaardag. Best wel leuk, een nieuw dekbed voor hem want de andere zagen er zo oud uit. Nu kan hij nog meer aan me denken knipoog. Heb echt zin in morgen. 's Ochtend even mijn rapport ophalen en dan VAKANTIE!!! 's Avonds ga ik naar Otto. Even zn huisje opruimen voor het feest zaterdag. Dat wordt volgensmij ook erg leuk. Hebben nog zoveel kratten bier die op moeten haha. Oh heerlijk nu zeggen ze ook nog eens op tv dat het weer beter wordt. Want die regen vind ik maar niks. Hopelijk is het mooi weer als ik in Loosdrecht zit. Daar heb ik namelijk al zo lang zin in. En lowlands, dan moet het ook goed zijn. *jubel jubel* Ik voel me echt fantastisch op dit moment!!!

Nu ga ik weer even rondjes rennen in mn kamer... Groetjes, xxx, Mereltje
15 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mereltje
Mereltje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende