Winter-depri

Tis alweer zo ver. Voel ik me vanmiddag hartstikke tof, nu absoluut niet meer. Hoewel ik een paar dagen geleden nog zin had in de winter heb ik dat nu juist niet meer. Ik wil weer dat het zomer is. Dat heb ik altijd wel maar nu zoveel meer.
Misschien ook wel omdat ik de laatste tijd met zoveel vragen zit. Over Otto en over mezelf. Soms ben ik zo bang dat hij het uitmaakt, terwijl ik dan het volgende moment zo vrolijk met hem rondloop. Misschien is het ook wel omdat ik altijd vriendjes heb gehad die mij helemaal adoreerden en dat ik nu het gevoel heb dat ik dat meer bij Otto doe. Maar ik kan daar niet zoveel aan doen, ben zo gelukkig met hem. Best eng want hiervoor dacht ik nooit serieus aan trouwen of kinderen krijgen en nu ineens wel. Denk dat het komt omdat Otto m'n beste vriend en mn lieffie is. Heb het er laatst met Jasper over gehad en die herkende het gevoel gewoon. Ook raar hoor, dacht dat ik de enige was die zoiets zo snel voelde...
Maja, nu weer wat vrolijkere onderwerpen! Tis echt wel leuk in de zesde klas, zeker nu Laurine niet in de LSD-commissie zit haha. Yo ze is echt zo afgegaan, met 13 stemmen minder dan de rest. Sorry als je niet weet wie ze is; de bitch uit mn klas. En het schooljaar is nog beter doordat er twee andere trutten zijn blijven zitten en de zesde klas gewoon hartstikke tof is. De grootste zijn en minder uren hebben is gaaf. Zeker omdat ik gewoon wil slagen en een jaar geen school meer wil hebben. Ga namelijk een jaartje werken en reizen.
Maja, ik moet nu gaan eten dus zeg jullie allemaal gedag. Groetjes!!!
20 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mereltje
Mereltje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende