december maand

na een tijdje weer een verhaal van mij.

Jos en ik hebben woensdag voor het laatst gesquachst was wel lachen. We gaan nu maar even kijken wat we nu gaan doen qua sport.

20 december de dag voordat ik 18 werd was normale schooldag alleen savonds heb ik maar eens een hele fles wijn leeggezopen, volgende dag was ik jarigerg vrolijk eindelijk 18!!!!!!!
We hadden een kertslunch met de klas dat was dus ook geen zak aan want na een tijdje ging iedereen achter de computers zitten toen ben ik met een groepje maar naar buiten gegaan. We moesten daarna met de klas gaan schaatsen maar bijna iedereen was al weer naar huis gegaan, dus we waren met zijn 10en geloof ik. Ik hou echt niet van schaatsen maar ik ben toch maar meegegaan. Was wel erg gezellig maar ik zou het niet vaker willen doen.

Daarna ben ik lekker naar huis gegaan en heb ik mijn cadeautjes uitgepakt:
rijbewijs
beltegoed
buskaart
overlevingspakket voor mijn 18e jaar met allemaal lekkere en handige dingen erin.

Vrijdag avond heb ik mijn verjaardag voor de familie geviert niet dat er veel kwamen maarja mike en heather waren er ook dus het was wel gezellig.

Zaterdag moest ik gewoon weer werken waar ik totaal geen zin in had omdat ik zaterdag avond mijn verjaardag vierde voor mijn vrienden maarja. De meesten kwamen rond 8 uur, ik heb veel leuke cadeautjes gekregen, we hebben gezopen voor het leven, gezongen en gewoonweg lol gemaakt het was een zeeer perfect geslaagd feestje al zeg ik het zelf.

Zondag; naar toneelstuk van suus geweest, daarna weer naar huis en later op de avond even naar de kroeg met suus,jos,sarah was erg gezellig.

maandag: De hele dag me stierlijk verveeld maarja hoort er soms bij, na de kerkdienst lekker gegeten en daarna met jos suus melissa ik saskia enz. naar een tent toegeweest was wel lachen.

Dinsdag eerste kerstdag: ik ga zo lekker goumetten en voor de rest lekker tv kijken.

fijne feestdagen

chris
25 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chrisk
chrisk, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende