very long time

Er is weer veel gebeurd de laatste tijd.
ik vond een meisje leuk al een hele tijd, maar dat is weer eens niets geworden.
Ik ken haar van mijn stage in het begin van dit schooljaar ik vond haar erg leuk maar het was niet wederzijds jammer genoeg maar ik gaf natuurlijk niet op en sprak een paar keer met haar af maar het ging meestal gewoon over stage en school. De laatste tijd veranderde dat wat en kwamen er wat meer gespreksonderwerpen te sprake buiten school en stage en dat vond ik toch wel een vooruitgang.
Heb haar daarna nog een paar keer gevraagd om wat leuks te gaan doen maar toen had ze steeds weer een andere afspraak en daar baalde ik erg van.
Tot dat ze weer een keertje smste of ik naar het park vlakbij me stage kwam dat vond ik natuurlijk wel weer leuk om te horen maar het ging alleen maar over problemen op school,thuis en op stage. Maar ik vond het niet erg om dat aan te horen en haar proberen te helpen om oplossingen te vinden.
Het was verder erg gezellig en daarna heb ik der een tijdje niet meer gesproken omdat ze het steeds te druk had.

En toen kwam mijn tuinfeessie opzich heel gezellig maar wat ik toen zag vond ik niet zo leuk, ilsa was er dus dat erg leuk dat ze kwam maar toen ik even niet keek ging ze bij mijn beste vriend mike op schoot zitten, klinkt miss stom maar ik was best pissed.
Toen dacht ik laat maar zitten ik zie het wel, was vooral boos op mike omdat hij het toeliet opzich niet erg maar later gebeurde het nog een paar keer en dat vond ik niet leuk van hem.
Ilsa ging vroeg weg en daarna heb ik me helemaal dronken gezopen om er toch nog een feest van te maken en dat is goed gelukt.

Ik was dus boos op mike na die avond en die donderdag daarna hadden we het uitgepraat (dacht ik)
ik heb gezegd dat ik het niet leuk vond van die avond en dat begreep hij niet helemaal omdat hij dronken was die avond. Ik vond het allemaal wel weer goed maar heb hem wel duidelijk gemaakt dat hij niets meer verder hoeft te doen bij ilsa.

Die zaterdag erna belde ik een goede vriend op om te vragen hoe het in walibi was en mike was met hem meegegaan. toen hoorde ik dat mike een afspraakje had met ilsa die avond ik was helemaal pissed geworden omdat ik het gewoon niet kon geloven.
Ik heb hem opgebeld hoe het in walibi was en wat hij aan het doen was en hij was inderdaad wat aan het drinken met ilsa ik heb de telefoon neergegooid en ik was erg boos op mike.
Ik dacht bijmezelf wat is dit nou voor een vriend en hij was nog mijn beste vriend ook ik snapte er helemaal niks meer van hij wist dat ik haar leuk vind en dan flikt hij zoiets. Door een paar andere vrienden ben ik er een beetje doorheen getrokken. En toen kreeg ik nog allemaal smsjes van mike.
na een lange tijd sms zei hij je moet maar kijken wat je belangrijker vind en nog veel stomme smsjes van die gozer. ik heb hem na die zaterdag niet meer gesproken en dat blijft geloof ik ook nog wel even zo ik heb niks meer gehoord van hem. Ik ga hem zelf niet bellen hij belt mij maar en anders maar niet.
Ilsa heeft nog wel gebeld daarna ze wou er niet tussen ons (ik en mike) instaan en dat soort gezeur allemaal. En verder niks meer.

Einde van het (liefdesverhaal)
17 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chrisk
chrisk, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende