heel heel lang geleden deel 2

hier deel 2:

We hebben nog een feest gehad bij een voetvalclub in de buurt waar we heen zijn geweest ik kwam een oud klasgenote van de basisschool tegen was wel lachen. We waren allemaal erg bezopen heb zeker een halfuur in het grasveld gelegen en mike heeft een rondje om het veld gerend rond 1 /2 uur snachts.

Avondje naar dansen van me broer kijken:
Dit was ergens voor de vakantie;

Nou ik met mike naar dansen van mijn broer wezen kijken was erg leuk en we konden ook erg veel zuipen Lara was naar de bios gegaan en dus gingen we ff naar neudezicht onderweg van dat dansen naar neudezicht zijn we geflikkerd we vielen best hard moet ik zeggen mijn mooie fiets naar de klote kon een rekening betalen van 45 euro maarja daar kom ik wel overheen.

Vakantie (krokusvakantie)
De vakantie was ook echt even relaxend ben bijna niet thuis geweest maar toch was wel leuk.
Ik ben met ilsa wezen poolen en met melissa en mike erbij was erg gezellig en ilsa kwam gelukkig ook een beetje los op het eind. Toen hebben we afgesproken met zijn vieren dat we de volgende avond uit gingen naar tivoli nou was ook erg top alleen jammer dat ilsa zo snel weer naar huis wou omdat ze de volgende dag moest autorijden en werken. Een stukje naar huisgebracht. Daarna dacht ik nou tivoli kom ik niet meer in dus heb ik me broer gebeld waar hij was nou ergens in een achteraf tentje in de voorstraat daar ben ik nog ff geweest en mike kwam ook nog even was wel gezellie maar niet heel boeiends.


Ben ook nog een keertje in de vakantie met me broer en een vriend van hem naar de bios geweest in Amsterdam zag er vet mooi uit en de film tbs was ook fantastisch.

Verjaardag van jos gehad een tijdje geleden was erg gezellie weer met zijn allen en zijn familie, ik vind het altijd leuke verjaardagen bij jos en suus enz. bij mij is het altijd maar saai. Nu ook nog mijn kettingkast kwijt weggegooid bij jos thuisverward dus dat gaat me nog meer geld kosten.

Ik heb bij mij thuis nog een filmavondje gehouden jos suus mike en melissa kwamen en later sarah ook was erg gezellie wel een stoel van me broer gesloopt maar dat zijn we wel gewend. Dus die moet ik maar een keer nieuwe geven. Was wel weer een geslaagd avondje vond ik zelf.

Ik ben met lara mike susan willemijn enz. ongeveer 12/14 man nog een paar keer naar de bios geweest is altijd wel erg leuk behalve dat ze steeds spullen uit me jas halen waar ik echt niet blij van wordt, en dan hebben ze spullen bij iemand anders in hun jas gedaan en die was al weer naar huis dus kan ik het dinsdag pas terugkrijgen ik baal daar echt van ik kan ze blijkbaar niet vertrouwen.

Ik ben ook begonnen met autorijden is wel leuk maar toch nog wel lastig ik had het makkelijker verwacht vooral omdat je je handen echt goed op het stuur moet houden en als je je rijbewijs hebt ga je het toch anders doen dus je kunnen je gewoon beter laten rijden hoe je het later zou doen en dan beoordelen of het kan of niet maarja. Het gaat allemaal wel goed dus niet veel te klagen daarover.

Nu lekker een paar dagen vrij, nou ja vrij ik moet nog heel veel doen aan school/stage/kameropruimen alles weer op orde bregen zodat ik dinsdag weer kan beginnen dus eigenlijk geen vakantie voor mij.


zo dit was het denk ik weer voorlopig ik ga lekker in me bedje liggen want morgen weer hard aan de slag .

chris
23 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chrisk
chrisk, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende