uitgaan,werken,ziek zijn,beterzijn

eind vorige week en deze week heb ik alles wel weer gehad.
ik ben al een paar weken niet helemaal lekker geloof ik voelde me steeds beroerd enz. Dat had ik ook vrijdag avond voordat ik voorlichting over mijn opleiding ging geven op mijn oude middelbare school, toch maar gegaan alles ging wel goed alleen het voorlichting geven zelf was geen zak aan en de thee was niet te zuipen maarja je moet toch wat drinken he.
Er kwamen echt weinig mensen en als ze kwamen waren ze te lui om zelf een formulier in te vullen of ze kwamen alleen voor een paraaf zodat ze zelf wat konden verzinnen. Maarja waar ik eingelijk voor ging was om weer oude klasgenoten te zien en dat is wel weer gelukt. lekker een beetje bijgepraat en met een paar aardig bezopen geworden maarja hoort erbij henahnah.

na de voorlichting gingen we met een groep van 10 mensen poolen maar de mensen die het georganiseerd hadden waren weer eens zo slim om maar 1 tafel te reserveren, dus we moesten in 2 groepen en na 2 keer waarschuwen omdat we er weer met zijn allen omheen stonden terwijl er toch echt maar 5 aan het spelen waren werden we weggestuurd, naja moeten hun weten volgende keer zien ze ons niet meer terugerg vrolijkknipoognahnah.

toen zijn we naar neudezicht geweest jos was er bij het poolen ook bijgekomen en dat was erg gezellig, ook al zat ie mij te pesten met mikie maarja daar kan ik tegen he gozer.
Vooral als je die 2 koppen van hun ziet die echt zo staan van ik heb echt te veel gezopen maar een grens hebben homaarerg vrolijk ze gingen vrolijk door met zuipen was wel lachen, tussendoor zijn er een paar mensen bij komen zitten en mensen ook weer weggegaan. Op het laatst waren we met zijn 7en over en toen zijn we naar de poema geweest waar de muziek best klote was maar het was wel erg gezellig met jossie mikie en laartje. Jossie kon bijna niet meer op zijn benen staan toen die aan het dansen was het leek of ik op die avond aardig nuchter was maar de enige die nuchter was was lara.

Op een gegeven moment werd ik het opeens helemaal zat en kreeg ik een inzinking ik ben blij dat we al van plan waren om weg te gaan maar het duurde nog wel lang want we moesten wachten op jos die op de wc zat!.

Zaterdag met tegenzin gaan werken want was al niet zo lekker, toen kwamen sinterklaas en zwartepiet nog langs toen schoot het al helemaal niet meer op met werken maarja heb lekker rustig aan gedaan.

Zondag was ik echt ziek nog geen koorts maar verder voelde ik me totaal niet goed last van me keel enz.
savonds had ik wel koorts en dus ben ik maandag maar niet naar stage gegaan ziek is ziek toch.

Dinsdag ook nog ziekgemeld bij stage en woensdag(vandaag) ben ik wel even naar stage geweest was wel weer beter alleen hoest nog steeds de longen uit mijn lijf. Sinterklaas kwam op stage dus dat was wel lachen. me begeleidster was ook ziek maandag en dinsdag dus dat hebben we mooi gepland.

Vandaag zou ik voor het laatst gaan squachen met jos maar die belde op dat ie ook niet lekker was dus we hebben maar afgebeld, volgens mij hebben suus(suuzle op md) jos (jossie op md) en ik precier hetzelfde want iedereen heeft last van de keel koorts bij mij en suus iniedergeval dus ik denk dat suus ons heeft aangestokenerg vrolijkknipoognahnah. neee hoor maatje onze eigenschuld denk ik moeten we vrijdagnacht maar niet als een gek door de stad lopen met onze dronken koppen nee hoor weet niet hoe het komt maar het hangt gewoon in de lucht denk ik maar ja .

ik kap maar weer met schrijven, heb wel weer genoeg gelult
have fun en mensen beter worden en niet meer ziek worden is mijn mottoOK!

chrissieboy
06 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chrisk
chrisk, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende