Dit kan zo niet langer. Kom nú in actie Md!

Stel nou, dat je ergens mee zit. Dat je een verhaaltje schrijft, dingen even van je af wilt schrijven, en (natuurlijk), je hebt dan de hoop dat er iemand wat antwoord, dat iemand een goed advies heeft, een leuke toevoeging, een mening waar je wat mee kan, of gewoon wat medeleven. En vooral; Dat diegene die dat schrijft het ook echt meent.

Iedereen heeft dat wel eens, die hier een verhaaltje schrijft. En als je dat niet hebt dan moet ik zeggen dat ik het knap van je vind dat je niet hoopt op zoiets, al kan ik het me niet voorstellen.

En stel nou.. Jij schrijft vandaag een verhaaltje, deze dag. Je hebt iets vervelends meegemaakt, je begrijpt iets niet, en je weet misschien eventjes niet wat je aan moet. Ja, dat is gewoon flink balen. En dan heb je dat opgeschreven, dat helpt je in ieder geval al.. Eventjes van je afschrijven. Natuurlijk hoop je ook stiekem op die reactie, gewoon een lieve leuke gemeende reactie van iemand.

En dan krijg je misschien een mailtje, als je die optie aan hebt staan.. Of je ziet je verhaal gewoon bij openbare verhalen staan en ziet dat er een reactie bij is. Je klikt het kleine 1tje achter je verhaal aan, je denkt, nee hoopt, op iemand die je snapt, misschien wel aanbied om even lekker te praten, of je een digitale knuffel geeft. Je klikt op dat kleine eentje, en leest de reactie.

Goh, iemand die nog nooit heeft gereageerd bij jou.. Nouja niks mis mee dat het een nieuw iemand is! Je leest verder, ahw, wat een lieve eerste zin. Het is net alsof diegene je verhaal heeft gelezen, en je écht gemeend een hart onder de riem wou steken, dat is lief, en gewoon aardig.. Maar dan lees je verder. Je leest de laatste regel die er staat. Een site. Dan ga je verder kijken.

Je kijkt, en ziet nog een titel staan die niet al te leuk lijkt. Je klikt het aan, leest het, maar ziet weer dat er 1 reactie is geplaatst. Toch eventjes nakijken. En goh.. Weer een berichtje van die grote onbekende die normaal nooit iets reageert. En hee.. Alweer die site. En ietsje verderop, nog een reactie.. En hee, alweer die site!

Diep teleurgesteld begin je het te beseffen.. Die persoon wou je eigenlijk helemaal niet steunen, of even wat liefs zeggen. Het was geen reactie die echt gemeend was, het was niet zo dat diegene echt even je wou helpen, steunen. Nee, het was een zielige werfingsactie. Eigenlijk, is het gewoon op een ontzettende rotmanier stalken, op momenten dat mensen er in diegene's ogen het meest kwetsbaar voor zijn, komt er één of andere aap(en ik zeg he tnu netjes) mensen lastig vallen die het zwaar hebben.

Dit is niet zomaar een verzonnen verhaaltje mensen, het gebeurd hier, vandaag de dag, recht onder uw neus. Er zijn nu, hier, in de 21e eeuw, met allerlei mogelijkheden als negeerlijsten, kicken en vooral bannen, vele gedupeerden van dit soort activiteiten. Het is onvoorstelbaar, maar waar. Als U ook van mening bent, dat dit echt niet moet kunnen, en als U de gedupeerden een écht hart onder de riem wilt steken, dan komt U nu in actie. Als U echt wilt dat dit soort praktijken onmiddelijk stoppen, klikt U nu op de volgende link, en laat U een reactie achter als teken dat U tegen dit soort ronselacties bent. Dit heeft niks te maken met uw geloofsovertuiging, maar puur met het punt dat Md wordt gestalkt, en dat het tijd is hier wat aan te doen. Bent U overtuigd? Steun dan nu deze petitie, door op de link te klikken, en geef úw mening over dit soort praktijken.

Kom nú in actie, laat Uw hart spreken!

Dankuwel, namens alle gedupeerden en alle to-be slachtoffers die nu weer gerust adem kunnen halen, en gemeende reacties kunnen ontvangen, waar ze echt steun aan hebben.
06 aug 2007 - bewerkt op 01 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Painfull
Painfull, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende