Ik ben een Racist. (Maar wel tegen zinloos geweld)

Gisternacht werd ik wakker gemaakt door gezoem van een mug. Er zijn weinig dingen waar ik niet tegen kan, en ik vind het zelfs best als die beesten me prikken, maar een zoemende mug terwijl ik probeer te slapen; Dat gaat niet. Dan verander ik in een moordlustig wezen met een elektrisch wapen in de hand, (Heel slim weggemoffeld als een gewoon tennisracket met 5 V, zoals in de winkel, maar eigenlijk staat er de volle 230 op.) en heb ik maar 1 doel: De mug roosteren tot hij zwart ziet.

Gewapend met mijn wapen(duh) deed ik het licht aan, en al snel zag ik mijn slachtoffer vliegen. Hij probeerde nog te vluchten, maar hij wist eigenlijk al dat het voorbij was. Met een soepele forehand, die 2 jaar tennisles me hebben gegeven, haalde ik verwoestend uit. Een felle lichtflits was het gevolg, een klein rookwolkje.. En de mug had een mooi kleurtje, waar hij jammer genoeg voor hem nooit meer van zou kunnen genieten.

Nadat ik het lijkje heel respectvol in mijn prullenbak had gedumpt, deed ik snel het licht weer uit om te slapen. Ik was moe, en je moet me gewoon niet storen als ik moe ben. Toen ik weer braaf met de ogen dicht op bed lag, hoorde ik weer gezoem. Ik had mijn wapen al in de hand, toen het tot me doordrong dat dit geen mug was, maar iets groters. Ik besloot mijn wapen nog even niet te gebruiken, en eerst nog even te kijken wat het was. Als je iets té groots roostert, gaat dat namelijk zo stinken.

Ik was al wel vastbesloten om hem te vermoorden. Mij zoemend te storen in mijn slaap, daar staat in mijn kamer nou eenmaal de doodstraf op. Toen ik het licht aandeed zag ik hem zitten op de muur. Ik liep erheen met een normale vliegenmepper (alles is op voorraad op mijn kamer engel), en toen ik dichtbij genoeg was stond ik klaar om het vonnis te volbrengen. Totdat, ik zag dat het een lieveheersbeestje was.

Misschien was het wel een heel gemeen, stom, kutbeest. Eigenlijk had hij precies dezelfde misdaad begaan als de mug. Hij had gelijke rechten, al was hij van een ander ras. Maar nee. Omdat dit een lieveheersbeestje was, liet ik hem leven. Ik ben gewoon een racist.

Maar wel tegen zinloos geweld.
02 nov 2007 - bewerkt op 01 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Painfull
Painfull, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende