Drama...?

Wat een dag weer...
Afgelopen nacht vet weinig geslapen... Vervolgens half 7 wakker geworden even kunnen appen met me vriend. Daarna in slaap gevallen tot 9 uur. Uiteindelijk toen ik beneden was, was het al half 12. Toen een mailtje gekregen of ik vandaag kon werken, dus meteen ja gezegd. Het geld kan ik goed gebruiken namelijk. In een uur tijd klaargemaakt en van 1 tot 5 wezen werken.
Na me werk toen had ik al 2 gemiste oproepen van een privénummer, ik had geen flauw idee van wie. Eenmaal toen ik thuis was toen werd ik nog 2 keer gebeld door privénummer, ik heb beide keren opgenomen maar hoorde niks.
Uiteindelijk later op de avond werd ik nog een keer gebeld, eerst hoorde ik niks, dus wou ik weer ophangen. Vervolgens hoorde ik met geschreeuw: "WE MAKEN JE DOOD VIEZE KANKERHOER". Toen werd er opgehangen... Eerst moest ik lachen want ik herkende de stem meteen, het was me moeder. Maar al snel ging het lachen over in huilen. Ik kon niet meer. Dit is de eerste keer dat ik heb gehuild met mensen erbij. Ik krop altijd alles op, snel na het huilen deed ik dat weer. Ik stopte zo snel mogelijk met huilen. Ik kan niet meer... Het is me allemaal teveel...
Het klinkt misschien over dreven en ja alsof ik aandacht zoek.. Als jullie mijn eerste verhaal lezen snappen jullie de aanleiding wel een beetje denk ik.
Maar ik zie het niet meer zitten... Maar aan de andere kant, ik heb hier mensen die voor me zorgen, ik heb een vriend die wil ik ook niet kwijt... Maar ik kan gewoon echt niet meer, er is zoveel gebeurd en ik kan dat niet meer aan. Ook omdat ik alles opkrop denk ik.. Het is gewoon teveel....
18 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LittleSarah
LittleSarah, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende