Vandaag..

Pff, wat een dag heb ik vandaag gehad. De ochtend begon super, ik heb heerlijk kunnen uitslapen. Daarna werd ik wakker met super lieve berichtjes van mijn vriend. Dat deed me echt goed.
Ik heb nog met mijn schoonmoeder (waar ik nu woon) een echte kerstboom opgezet en versierd. Dus ik ben lekker druk geweest. Voorderest heb ik niet zoveel gedaan, alleen beetje bankhangen en televisie gekeken.

Mijn vriend die had op facebook een foto van hem en mij geplaatst, vet lief. Maar hij had me erin getagt zodat mijn vrienden het ook kunnen zien. Later kreeg ik van hem een vraag of ik een Joyce kende, dus ik zei ja. En hij legde uit dat ze contact met hem zocht. Ik vond het al een beetje raar. Vervolgens heeft ze heel veel lopen stoken vandaag. Ik had een kleine discussie met me vriend daardoor, gelukkig geen ruzie.

(een tijd geleden had ik ruzie met me beste vriend, en zei hij dat er over mij rond ging dat ik seks had met jongens zodat ik onderdak kon krijgen.)

Joyce begon ineens tegen mij te zeggen dat ik seks voor onderdak heb etc.
Ik was best bang dat ze dat tegen me vriend zou zeggen en hij haar zou geloven, want we hebben nu net 2 weken en een dag..
Het is niet waar, want ik zou nooit me lichaam weggeven voor iets.
Gelukkig geloofde me vriend haar niet, hij zei dat het goed komt. Dat is voor mij een hele opluchting want hij betekend super veel voor me. Ik zou hem voor geen goud kwijt willen.

Ik zit ook de hele dag al met stress, morgen heb ik me gesprek of ik in deze omgeving kan blijven of terug moet naar Flevoland. Dus spannend allemaal !!
Ik ga me lekker verheugen op de feestdagen, want nog 13 nachtjes en dan zie ik me vriend ! Ik kan nu al niet wachten.


Verder vandaag niet zoveel beleefd.
Wel heb ik veel last van vreemde jongens die me toevoegen op facebook en rare berichtjes sturen... Ook had ineens een jochie van 14 mijn nummer. Hoe dat is gekomen..ik zou het niet weten.
Ik heb alles afgeschermd en net een nieuw nummer.

Dit was mijn dag zowel, niet zo heel boeiend.


Bedankt voor het lezen ! kiss
13 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LittleSarah
LittleSarah, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende