durf het niet

heej Le,

ik begin gelijk over mijzelf hoor. Ik durf het niet. De woorden klinken zo in mijn oren wat Maart ooit es gezegd heeft en wat hij regelmatig zegt. Ik wil geen relatie. En de woorden die hij ooit es gezegd heeft van mijn bedoelingen of gedrag wordt altijd verkeerd uitgelegd. Dit heeft hij wel es verteld en dat had dan te maken met Ina, maar volgens mij had hij het wel es vaker meegemaakt ofzo. Door die woorden durf ik het gewoon niet.
En ik moet je ook eerlijk bekennen. Ik wil Maart niet als vriend (in de zin van vrienden). Ik wil geen vriendschap met hem. Heel ego, maar ik wil hem gewoon als mijn maatje. Die rol eigenlijks die hij nu al inneemt en hij zich ook wel toeeigent, of ik zie dat verkeerd. Maar ik wil geen vriendschap. Vanaf dag 1 ben ik al helemaal weg van hem en heb ik hem nooit bekeken als een gewone vriend. De vonk vanaf mijn kant is gelijk overgeslagen, al wilde ik daar eerst niet aan.
M.a.w. ik durf gewoon niet. Shit joh, ik weet niet eens of hij nu al meer betekend als Luuk. Bij Luuk stond ik al in de relatie en is het gemakkelijker om over te geven en kan je liefde gewoon groeien. Ik was toen ook afhankelijker. Maar ik zit nu nog niet eens in de relatie met Maart, maar hij betekend nu al zoveel. Hij neemt veel meer positie in in ons gezinnetje. Als dat Luuk ooit gedaan heeft. Ik merk dat ik afhankelijker op andere vlakken ben geworden van Maart. Zoals hij me steunt met Do. Ik vind dat gewoon eng. Nog nooit heb ik dit gekend. Maar het is een begin, maar ik wil het nu al niet meer kwijt.
Gatver Le, ik durf het gewoon niet. Ik ben te bang. Bang voor afwijzing. Bang om Maart kwijt te raken met wat hij nu voor me betekend.

Zo, mijn gedachten van vanmorgen. Sorry hoor. Maar het maalt maar door mijn hoofd.
Werkse en veel plezier met Anne!

kus
17 okt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rodo
rodo, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende