weer een brief gestuurd: verhuizen, hapto, tongzoe

Oh Maart,

ik zit met jou in mijn maag. Bij tijden weet ik niet wat ik met je moet.
Jij met je tegenstrijdigheden.
Paar dingen de laatste tijd die me geraakt/gekwetst hebben.

Eerst al dat je zei van dan ga ik toch in Emmen wonen. Je zei dat laatst n.a.v. dat je daar misschien daar gaat werken. Weet je, je raakt me daar zo mee! Jij zegt tegen mij dat ik op je mag vertrouwen, op ons moet vertrouwen of kan. En je hebt gelijk. En ik doe het ook! Want anders zei ik niet zoveel tegen je. Je noemde me laatst maatje. Oh, ik ben het daar helemaal mee eens. Ik heb nog nooit met iemand zo op 1 lijn gezeten als met jou. Ik zit ook zoveel meer met jou op 1 lijn als ik met Luuk. Mijn energie verteld me ook dat ik kan vertrouwen. Op ons. Maar er is 1 ding. Jij weet mijn verleden. Ik ben zoveel kwijt geraakt, heel vroeg mijn zusje al en dat is genesteld Maart. Daarna zijn er nog meer mensen gegaan. Mijn basis is kloten. Ik weet dat ik je niet zomaar kwijt raak, want we zijn pake en beppe. Maar als jij gaat verhuizen ben ik je kwijt. Dan ben ik je echt kwijt. Ik wil dat niet. Je zegt soms tegen mij op de 1 of andere manier ben je bang dat ik je me kwijt raakt. Ja Maart! Daarom dus. Ik heb me inmiddels al aan je gehecht. Je kent me toch? Met mijn tantra leef wijze? En ik weet dat de realiteit eens kan zijn dat 1 van ons beiden gaat verhuizen. Jij eerder als ik, want ik wil Do niet zomaar uit zijn vaste leefomgeving halen en het bevalt mij zelf zo goed hiero. Dus dat jij gaat gebeurt eerder. Maar als jij gaat, weet jij ook hoe jij je gaat gedragen. Je laat me los. Je laat ons los.

Ander ding. Wat Vera zei. Misschien was het een idee om afstand te nemen van mij. Je hebt daar dan wel op geantwoord dat je dat niet zou willen. Maar Maart!! Wat zeg je in de vrede wel niet dat een hapto dat zegt??? Godverdomme!! Ik doe zo mijn best om je niet te claimen, om je te laten zijn wie je bent. Om je te laten ontwikkelen. Wat vertel je daar?? Over onze lange telefoongesprekken?? Daar kan ik over heen stappen. Net zoals dat je misschien verteld dat als wij bij elkaar zijn, dat we het altijd zo laat maken. Elke keer leg je die schuld bij mij neer. Daar trap ik niet meer in. Je bent 51 en je neemt je eigen verantwoordelijkheid maar. Je weet dondersgoed dat ik rekening met je wil houden en naar je luisteren wil. Maar je moet het wel uiten. Maar ik vraag me af. Zeg je meer tegen Vera, wat je tegen mij niet durft te zeggen. Waar je last van hebt??? Ben je eerlijk tegen mij Maart???

Dan over het tongzoenen, zoals jij het noemt, want ik vind het echt nog geen tongzoenen. Ik ben niet eerlijk geweest. Dit kan nog wel es een heel verhaal worden.... Ik heb gezegd tegen je toen je aan me vroeg wat het met mij deed, dat mijn energie gelijk gaat werken. Dat is zo. Helemaal. Ik voel dat je nog niet op 1 lijn zit en dat je gevoel wilt zoenen, maar dat je het in je hoofd nog niet op een rijtje hebt. Ik wacht dan liever. Ik heb geduld. Maar... het doet wel wat me!! Je hebt me al vaker je tong in je mond gestopt en dat raakte me ook ongelooflijk. Weet je Maart, wij zijn meer als maatjes, veel meer. Wil je het niet zien, of doe je dom??
Jij wilt geen relatie, je kunt geen relatie en blablabla. Dan projecteer je het soms ook op mij van dat ik geen relatie wil. Laatst vroeg ik aan je wat versta je onder een relatie. Je noemde alleen maar negatieve dingen op zoals claimen, je vrijheid inleveren.
Bestaan er ook andere relatie`s Maart???
Ja. Kijk naar ons. Wij hebben al tijden een relatie Maart. Iedereen om ons heen ziet en zegt het. Jij raakt in de stress als mensen dat tegen je zeggen, maar ze hebben wel gelijk. Wat ze niet zien, is dat wij een bijzondere relatie hebben, waar we volgens mij allebei erg tevreden in zijn. Jij wilt geen sex, ik kan daar prima mee leven, ik heb het je ook nooit gevraagd. We willen allebei onze vrijheid niet inleveren, nou volgens mij doen we dat ook niet. We blijven ook apart wonen, zo leveren we ook niet onze vrijheid in. We gaan en doen wat we zelf graag willen en jij of ik laat jou of mij vrij daarin. We zijn geen stel die alles gezamenlijk doet, zoals samen op verjaardagen op visite en al die bullshit. We gaan lekker ons eigen gang en wat we wel samen willen doen, doen we. Wil ik ruimte, hoef ik te vragen, wil jij ruimte, jij krijgt het van me.
Mensen die ons samen zien de connectie die we samen hebben. We hoeven soms elkaar maar aan te kijken of wat dan ook en klaar. Mensen zien en voelen dat. En het klopt. Toch??
We vinden ook genegenheid bij elkaar en volgens mij de aanrakingen die we hebben (tantra?? tja...) ligt de genegenheid in die we voor elkaar voelen en het is goed. Volgens mij voelen we ons er allebei prettig bij. We slapen bij elkaar en ook dat is goed. Wanneer we het samen willen. We mogen onze eigen gang gaan. Ik wil niet geclaimd worden en jij ook niet.
Maar Maart, die genegenheid die wij delen doe ik alleen met jou!! Ik ben monogaam. En monogaam is bij mij niet alles het sex gedeelte. Ik ben al niet zo op de sex, dat weet je. Maar delen, maatje zijn en die genegenheid, dat doe ik met 1 iemand. Sorry, zo zit ik in elkaar. Ben zo trouw als een hond daarin.
Kom jij met dat tongen aan. En vooral laatst s`avonds. Je drukt me tegen de muur, je houdt me gevangen in je armen en ik voel me veilig. Je stopt je tong in mijn mond. En hup mijn energie. Stop mijn gevoel weg. Later was het er weer en mijn hemel Maart. Ik ben niet van steen. Ik sta met de man waar ik van houd in de portiek en die drukt me tegen de muur en stopt zijn tong in mijn mond. Ik weet dat hij nog niet zover is, maar wat moet ik met zijn tong? Beantwoorden??
Hoe je het deed Maart, was op een sexuele manier. Ik voel me veilig bij je. En je mag je tong in mijn mond stoppen. Omdat ik van je houd en het past ook wel in onze relatie. Alleen wil ik dat je het doet, omdat je het wilt. Anders hoeft het niet. Ik zit zo op die gelijkwaardigheid en pas als wij allebei er happy mee zijn.
Het gaf bij mij natuurlijk wel een reactie. Ik heb gevoel en ook tong zoenen hoort bij (tantra) liefde bedrijven....Ik tong met niemand. Niemand, alleen met iemand waar ik van houd. Als ik het 1 iemand zou willen ben jij het. Alleen als jij het wilt.
Het deed dus wel wat me. Kijk naar hierboven. Ik vind het moeilijk om het te uiten, omdat ik bang ben om je af te schrikken.

Maart? Waarom doe je zo moeilijk. Waarom kan ik je geen mijn vriend noemen en jij mij je vriendin? We hebben echt een relatie. Maar weet je??? Het is nu es een positieve. Niet eentje waar je moet. Eentje waar we allebei mogen ontwikkelen en eentje waar we grenzen in mogen aangeven. Eentje waar er naar elkaar geluisterd word. Eentje waar wat gedaan word met elkaars woorden, rekening er mee houden. Dus ook met je de jouwe ennnn ook met de mijne!! We houden oprecht van elkaar en niet ten koste.

Ik ben ook bang dat je me vergelijkt met Ina. Ik wil je niet claimen, oh dat wil ik echt niet. En volgens mij doe ik het ook niet. Wil jij iets niet? Prima. Ik kan daar mee om gaan. Zo lang jij het maar aan geeft. Maar oh, ik heb zo het gevoel dat je me zo vergelijkt met Ina. Ik ben haar niet. Ik ben zo anders. Ik zie jou Maart en ik wil je niet omvormen. Ik wil alleen de echte Maart, want die is mooi.

Zo.... ik ben echt fucking eerlijk geweest. Dit is waar ik mee zit. Ik heb nu ook niks achter gehouden.
Ik heb het vertrouwen dat we praten.


Roel/beppe
12 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rodo
rodo, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende