dus, even een vraagieeee

Hey ladsss!

Long time no speak! As always...

Geen idee of ik er al wat over verteld had, maar ondertussen heb ik besloten om via niveau twee uit te stromen.
(om een beetje up to date te blijven, ik deed de opleiding fotografie op GLR, maar vond er geen zak aan.. na heel lang in een dip te hebben gezeten heb ik EINDELIJK een besluit genomen.)
Dit houd in dat dit m'n laatste jaar is op GLR en... dat ik stage moet lopen. Een van de redenen dat ik niet naar niveau twee wilde gaan. (uiteindelijk heeft iedereen me er van kunnen overtuigen dat niveau twee toch de beste optie was. Aangezien ik als ik dit jaar op niveau 4 zou afmaken, ik in januari al zou moeten weten wat ik wel zou willen. Ik heb geen flauw idee wat ik moet gaan doen. En nu met niveau twee, heb ik alle tijd want na dit jaar heb ik in ieder geval een starters kwalificatie, kom je ook niet ver mee, ik weet het.. Maar dan heb ik het afgesloten voor mezelf.) Want een hoop informatie! Hihi.
Maar goed, dus ik loop nu stage bij een schoolfotograaf, op dit moment is er nog geen reet te doen want al die kindjes zijn al op de foto gezet voordat ik kwam... dus nu maak ik mijn uren vol in de winkel. Denk aan pasfoto's maken etc. Niet mijn ding, maar ik moet er maar even het beste van maken. BE POSITIVE!! ALWAYS LOOK ON THE BRIDE SIDE!! Is mij altijd gezegd. Laat ik dat dan maar eens eindelijk gebruik van gaan maken, aangezien ik over 2 a 3 weken al weer klaar ben erg vrolijk. Dan is het examens plannen en natuurlijk maken, klaar. YAYYYYY, can't wait!!

Nu heb ik al een aantal keer de vraag gekregen wat wil je hier na gaan doen waarop ik antwoorden, geen idee. Werken? een avond opleiding? Havo?? I don't know guys??!!

Nu kwam mijn lieftallige verliefd moeder met een basisopleiding op het HKU aan zetten, wel te verstaan een 32 zaterdagen urige opleiding van 5 uur per zaterdag. Per zaterdag krijg je opdrachten wat onderdeel een onderdeel is van beeldende kunst, denk aan fotografie, tekenen, schilderen etc. Aan het eind van die zaterdagen krijg je een beoordeling van de docenten en die vertellen je dan welke opleiding het best bij jou past. En aangezien ik best creatieve vingers en gedachtes heb leek me dat echt ontzettend leuk!!
Nu is het zo dat de meeste kunst academies hbo niveau zijn, mijn moeder zei dat je in die zaterdagen wordt opgeleid naar hbo niveau.
Here comes the question, is dat echt waar?? Heeft iemand ervaring met deze basisopleiding?? Zo ja, pleeeeaaaaseeee i'm begging you, vertel me er meer over! erg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk

OH EN NIET TE VERGETEN, Ik ben al een week 18!! WIEEHIEE, al een week volwassen! Geweldig. Haha

Lots of lobiiiii

19 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovelyone
lovelyone, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende