dicisions, dicisions

Hey!

Tijd geleden dat ik wat geschreven heb!

De titel zegt het al, ik moet echt keuzes maken en laat ik daar nou net niet zo goed in zijn.

Ik ben vorig jaar begonnen met de opleiding fotografie. Na een half jaar denken, denken, denken ben ik er achter gekomen dat ik dit helemaal niet wil. Ik heb te vroeg deze keuze gemaakt. Ik vind fotografie leuk, maar als hobby. Kort om, verkeerde keuze. En dan, dan moet je wat anders gaan zoeken + het je ouders gaan vertellen. Ik heb dit al vele malen geprobeerd, maar ze willen niet luisteren en dan heb ik het vooral over mijn vader. Hoe ga ik dit aanpakken?
Gelukkig weet ik nu wel wat ik wil (hoop ik). Een aantal weken geleden zijn we bij oude buren van ons langs geweest. Daar kregen we een gesprek over een vriendin van haar die verkoop stylist is geworden. Toen ik dat hoorde, wist ik het meteen. Dat wil ik ook!! Huizen verkoop klaar maken. Echt ik ben gek op kamers stylen, als ik naar mijn eigen kamer kijk, heeft het er nooit een jaar het zelfde uit gezien. Mijn bed en bureau hebben op elke plek gestaan waar maar kon. Sims is natuurlijk ook een heel goed voorbeeld, bij sims 3 kan je zelf de meubels een andere stof geven en nieuwe kleuren. IK HOU ER VAN. Ik was helemaal overtuigd toen ik laatst bij de AH een magazine kocht, '101 woonideeën'. Ik wist het meteen dit wil ik doen! Problem: ik heb mbo en de meeste opleidingen zijn hbo.. Weet iemand misschien een opleiding in deze richting met mbo niveau?

En dan het volgende, je hebt met een vriendin afgesproken om een dag naar Amsterdam te gaan. Super top natuurlijk! Lekker shoppen! Laat ik nou net de week er voor twee dagen naar Maastricht gaan met mijn moeder, ook lekker shoppen, dus ik had al besloten om het geld dat ik heb even te delen. Ik had er helemaal zin in, tot dat mijn telefoon kapot ging en ik een ge-wel-dig aanbod kreeg van mijn oom om zijn iPhone 3 over te kopen voor maar 80 euro!! Ik heb er niet over na gedacht en heb meteen ja gezegd, want ik wil zooooooooo damn graag een iPhone 3!!!
Morgen ga ik naar Maastricht, dus dat ga ik niet afzeggen, was ik ook niet van plan ook. Ik ben van plan om Amsterdam af te zeggen maar dan wel met het idee om in de herfstvakantie te gaan. Ik weet nu even niet wat ik moet kiezen..

HELP ME engel
08 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovelyone
lovelyone, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende