Dying.

Hoi mensjes,

Ik heb het gevoel dat dit heel erg gaat worden. Zit niet meer lekker in me vel! Het enige wat me nu blij kan maken is mijn beste vriendin en mijn vriendje...
Ik dacht dat ik een van de weinige was die nooit eens ruzie zou krijgen met mijn ouders. Nou te vroeg gejuicht dus! Ik weet gewoon dat dit de verkeerde kant op gaat. Op school gaat het ook fout, ik haal wel voldoendes.. mr ook genoeg onvoldoendes. Zelf vind ik het ook niet leuk als de docent je naam noemt en dan erachter zegt "een 3" Het doet pijn, als je er zo hard voor geleerd hebt, maar toch een onvoldoende haalt. Dan vraag ik me af: waar ging het mis.
Vandaag had ik wiskunde PTA; TOTALLY FUCKED UP. Dat word mijn eerste 2. Ik was ook nog niet eens klaar, dus dit word echt een onvoldoende. 99% sure. Na dat ik het pw in het geleerd, met tranen in me ogen liep ik naar de aula met S. Daar moesten we even tafelvoetballen (lang verhaal, niet belangrijk). Verloren met 9-1 ofzo. I don't care. Daarna naar mijn kluisje, en toen kon ik het niet laten.. Jup ik ging huilen. En ik ben lelijk als ik huil.. bah!
Na dat dat allemaal achter de rug was, nog even op de markt gezeten met my friends en toen naar huis.
Toen ik thuis was bleven ze nog even bij mij, maar toen ging ik met B. even naar de winkel, ik moest een haarband met een vlecht hebben.. Maar die hadden ze gvd niet meer. Daarna afscheid genomen en nr huis gegaan.

kusjes x
08 dec 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ambertjeee
Ambertjeee, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende