Wat een gedoe.

Hoi lieve mensjes,

Yes het is weer zo ver. Ik heb iemand boos gemaakt, Ik heb iemand weer eens nuttloos laten voelen. Ik wil graag helpen. Maar het gaat gwn niet. Ik wil zo veel dingen wat niet gaat. Ik kan wel huilen. Please help me uit deze hel.
-Ik heb ruzie met DDD: Die sletten willen mijn relatie verbreken met B. mijn liefje. Ik haat ze echt. Maar like dat gaat echt nooit gebeuren. Hij houd van mij. Ik van hem. Ik ben dol gelukkig met hem. En het gaat ook nog zo lang mogelijk door. Ik hou echt van hem.
-Het gaat niet zo goed op school: Like heb echt slechte punten dit jaar. Al in 4 weken 3 onvoldoendes gehaald. en als je dan de cijferlijst van klas 1 derbij haalt, dan is het wel even wat anders. Maar ik kan me gwn niet concentreren door al deze shit.
-Af en toe ruzie thuis: bah ik heb soms het gevoel, dat ik gewoon nutteloos ben thuis. Altijd commentaar op dingen wat ik doe.. Ik denk dat ze gewoon willen dat ik op mijn zus lijk. Trevi gedaan, goede punten, nu Uni. Jahoor zie je mij dat al dan. Ik ben al blij als ik slaag dit jaar. Maar mij moeder weet hoe het is. Zij had toen ze 16 jaar was ook helemaal geen zin om te leren. Ze heeft niet eens verder geleert naar mavo, dus ze moeten niet verwachten dat ik meer ga doen, dat ik nu al doe. Ik doe like mijn harstikke best.
-Ik heb het gevoel dat gewoon niemand meer te vertrouwen is. Teminste B, S en R. wel maar dan ook echt die alleen. Ik vertel dingen. En dan hoor ik van andere dat het al helemaal door is verteld. Ook soms is gewoon een verhaal door gelult maar dan helemaal verkeerd. Like is de wereld zo erg verneukt dit jaar. Ik snap het gewoon niet. Dat zo'n mensen bestaan.
-Ik had net een huilmomentje. Ik trok het echt niet meer. Ik wil bij mijn liefje zijn. Maar dat gaat niet. Ik wil dat alles gewoon kan gewist worden en dat alles dan weer in een klik goed is. Ik wil zo veel. Maar het gaat gewoon niet.

Je kunt het verleden niet vergeten. Fouten kunnen nooit goed worden gemaakt. Vertrouwen kan breken voor altijd.

xx
06 okt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ambertjeee
Ambertjeee, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende