c r y i n g....

Hoi lieve mensjes,

Nou hier zit je dan, te huilen.. Om niks eigenlijk. Een beetje je tranen verspillen aan die niksnutte, die sletten, die meiden die je relatie proberen te breken. Ik mag ze niet, en moet ze ook nooit meer. Ze hoeven nooit meer aan te komen met "het spijt me" "was het maar anders gegaan". Ze kunnen voor mij de pot op. Ik haat school. Vandaag heb ik weer mijn zoveelste onvoldoende binnen gehaald. Ik heb der best wel goed voor geleerd enzo, ik dacht ook dat ik het goed kon.. dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn -3.8 voor wiskunde.. *krijg toch de .....* < dat dacht ik.
Ik mis die oude tijden die ik met mijn vriendje en vrienden had. B en S hebben altijd zo'n grote lol. Soms zie ik ze gewoon samen lachend naar de kluisjes komen, en dan denk ik.. ik wil ook mee lachen. En dan op een moment vertellen ze bijv iets, en dan zo der achter.. "oh je had daar echt bij moeten zijn" IK WIL maar het gaat gvd niet. Mrja wat men zegt, je moet ieder je eigen pad bewandelen. Maar het is niet meer het zelfde op school. (voor de duidelijkheid, we hebben nu allemaal andere vakken.. dus ook andere lessen, andere tijden uit etc). Ik mis gewoon die lol, die we hadden in de klas. Het lachen om nutteloze dingen. Ik merk nu echt dat iedereen veranderd is, of misschien ben ik wel als enige veranderd.
weet je, ik moest bijna op school huilen.. onder natuurkunde, B was de hele tijd aant vragen wat er was.. Ik zo: neee der is niks. Mrja dat zeg je toch altijd, je ontkent het. Er is natuurlijk iets, er is veel iets..
Er klopt gewoon veel dingen niet.


kusjes
03 nov 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ambertjeee
Ambertjeee, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende