een avondje schrik :p

zaterdag avond was mijn beste vriendin bij mij thuis we waren alleen ,het was pas rond 6 uur maar het was heel mistig,en we waren lekker tv aan het kijken totdat die opeens uitviel. dat gebeurt wel eens dat het beeld dan even zwart word en dan gaat het gewoon weer verder.maar nu kregen we geen beeld terug.we hoorde opeens ook allemaal geluiden en het leek of er iemand boven op de slaapkamer liep,het leken wel voetstappen en we hoorde ook gekraak en gepiep. opeens word mijn vriendin opgebeld ( ze woont in nederland en heeft dus ook een belgisch nummer voor als ze in belgie is, niet veel mensen hebben haar belgisch nummer) maar in ieder geval ze werd opgebeld en ze zegt : ''hallo...'' aan de andere kant van de lijn hoort ze getik en ze zegt weer 'hallo' ook deze keer hoort ze getik, dan zegt ze tegen mij ''ik ben bang vrolijk '' en dan hoort ze alleen in gebrekkig nederlands '' ik ben veronique...ik ben veronique'' dus ze zegt '' ben jij veronique?'' en die andere persoon ''NEE...ik ben veronique'' en die legt af.
we hadden helemaal schrik en we zaten dus nog altijd op de bank onder de dekens, en opeens springt de tv terug aan , dus we verschikken ons kapot omdat er eerst stemmen kwamen en toen beeld en dat kwam echt uit het niets. toen had mijn vriendin die persoon terug gebeld om dan te vragen wie het was en wie er een grap met haar uithaalde,ze belt dus terug en er gebeurde precies hetzelfde ''ik ben veronique'' het bleek dus een echte veronique te zijn...
we moesten alle 2 heel erg plassen maar durfde niet op te staan,we zijn dan toch maar gegaan want we hielden het niet meer.toen wilde zij pizza en die ligt in de garage in de vriezer dus moeten we even naar buiten om zo in de garage te komen... ik wilde een mes meenemen want ik vond het echt eng en vooral omdat je niet verder dan 4 meter kon kijken omdat het zo mistig was,maar ik mocht van haar geen mes meenemen omdat ze dacht dat als ik zou schrikken dat ik haar perongeluk zou neersteken dus moest ik van haar een vork nemen nahnah . snel terug naar binnen toen we de pizza hadden.
gelukkig kwam haar vader haar snel halen zodat we niet meer alleen waren en toen ze weg waren heb ik mijn moeder gevraagd of ze naar huis wilde komen en ze was er gelukkig binnen 5 min.

dat de tv uitviel was toevallig een kleine storing en die voetstappen enzo hebben we ons verbeeld, alleen die veronique vind ik nog raar nahnah
hebben we onszelf toch weer eens gek gemaakt.

x
20 nov 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xJustMex
xJustMex, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende