date? nee bang!?

ik was een paar weken geleden op een fuif en daar was een leuke barman, op het einde van de avond had ik zijn nummer en ik was trots dat ik het heb durven vragen.( ik durf niet veel op gebied van jongens)
de volgende dag stuurde hij me met de vraag of we eens iets gingen doen, er ging een shock door me heen en ik wist niet of ik het wel wilde, ik zei hem dat we ooit wel eens zouden afspreken. nu,enkele weken later vroeg hij het weer en ik was even in zo een bui dat ik er wel zin in had en we spraken af dat we een week later pizza date zouden doen.

nu is het een week later en ik heb net afgezegd, ik heb geen zin. maar het is ook zo dat hij de hele week niks meer liet horen en dan vandaag vroeg die opeens of het doorgaat, het ligt misschien aan mij want ik heb totaal geen ervaring op dat gebied maar ik persoonlijk vind dat die door de week ook best een een berichtje mocht sturen.

mijn moeder zegt net dat ik een fout heb gemaakt door af te zeggen en ze zegt dat ik gewoon bang ben. ik zelf zeg dat ik gewoon geen zin heb, maar ik weet ergens diep vanbinnen dat ze gelijk heeft en dat ik gewoon bang ben.

ik zei tegen die jongen dat het me spijt en dat ik gewoon vandaag even niet wil.
hij zegt dat ik mijn tijd moet nemen.
maar ik weet dat die date er nu nooit meer aan gaan komen want ik heb het volgens mij echt verpest.
13 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xJustMex
xJustMex, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende