kissed my friend's crush!!!

hey allemaal.
er is een klasgenoot van me, we zijn gewoon bevriend maar niet zo erg bevriend dat ik wekelijks bij haar slaap.
zij heeft al een tijdje en crush op een jongen,ze zijn beste vrienden,en ik probeer haar al een tijd te helpen.
ze heeft het hem uiteindelijk verteld en hij ziet haar niet op de manier dat zij hem ziet. meer als vrienden wil hij niet.
1 maand later was er een fuif en ik was daar met dat meisje en nog een vriendin. HET meisje was misselijk van de drank en ging tegen een hek zitten, ik zei : ik ga nog snel plassen en dan zullen we gaan. onderweg naar het toilet kwam ik die jongen tegen, wij zijn ook goed bevriend, en hij zei dat die naar huis ging. ik zei dat ik het jammer vind en ik gaf hem een knuffel, opeens zaten onze lippen tegen elkaar en volgens mij dachten we alle 2 : oh shit. toen zei ik doei en ben ik doorgelopen.

paar weken later was ik met hem en een andere vriendin weg en speelden we een 'kus spel' het was niks speciaal en het ging gewoon over dat als je verloor dan moet je de verliezer kussen, maar zo een beetje oma kus, zo raak en weg. alleen voelde wij de spanning wel en duurde het steeds iets langer dan bij de rest.
we hebben dit nooit aan iemand verteld omdat ons dat beter leek maar er is altijd wel stiekem geflirt en word er wat aangeraakt.

eergisteren was ik weer met hem weg en nog 2 vriendinnen van me in de club, de jongen en ik waren elkaar wat subtiel aan het aanraken en opeens zei die tegen me: ze moesten eens weten wat er tussen ons allemaal gebeurt. HET meisje was er weer niet bij en ik stond op een bepaald moment te kauwen op een ijsblokje, hij zei : zullen we ijsblokjes doorgeven ? ik zeg ja is goed en ook de 2 andere vriendinnen deden mee. hun gaven allemaal het blokje gewoon door maar wij stonden gewoon echt te zoenen, met het ijsblokje ertussen door. een van die vriendinnen waarmee ik weg was, was een beetje jaloers omdat ze hem ook wel wil en zei; uhh misschien moeten we stoppen. omdat ze zag hoe dat bij mij en die jongen ging.

dus ik zeg oke en zet een stap naar achter om te dansen en die jongen komt naar me toe, neemt me vast en opeens stonden we te zoenen. mijn 2 vriendinnen hadden het nog niet door omdat ze te druk in gesprek waren tot dat ze keken , eentje van de 2 zegt altijd: doe gewoon wat je zelf wil, jullie vinden elkaar wel leuk en er is altijd wel iets tussen jullie 2, dus zij vond het niet erg. terwijl de andere de hele avond maar met weinig woorden tegen me gesproken heeft omdat ze jaloers is...

de week ervoor zei HET meisje nog,waarvan de crush is, wel afblijven van hem he hahahah want ookal vind ik hem niet meer zo leuk dan dat ik hem ooit vond, ik zou echt niet leuk vinden als je iets met hem zou doen. zij weet niet dat ik hem ook best wel leuk vind.

de dag na het feest, de nacht waar alles gebeurt was, vroeg HET meisje ; ey je hebt hem toch niet gekust he hahahaha.....
ik zei: hahahahah en maakt met mn gezicht een schuldig gebaar, ze dacht dat het om te lachen was en ik begon maar over iets anders.

nu weet ik niet wat ik moet doen . moet ik het haar vertellen ? daar schiet ze toch niks mee op maar als ze erachter komt van iemand dan gaat ze boos zijn dat ik het niet gezegd hem terwijl ik dat indirect toch gedaan heb.
de helft van mn vrienden die ervan weten die zegt: hou het gewoon voor jezelf, en boos mag ze eigenlijk niet worden want ze hebben niks en stel je voor dat hun de kans hadden, ze zouden die ook nemen en ook niet aan jou denken. terwijl de andere helft zegt: zeg het gewoon tegen haar maar je hoeft je niet schuldig te voelen.

heeft iemand dit nog al meegemaakt en weet er iemand wat ik het beste kan doen ?
29 nov 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xJustMex
xJustMex, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende