player

er zit een jongen bij me op school ik ken hem van begin september en hij is nu een goede vriend van me.
2 weken geleden hadden we ruzie omdat ik dat dat hij een player was ,maar die ruzie is weer over.
vorige week verveelde ik me en ik stuurde hem een bericht, hij stuurde terug en we hebben 2 dagen de hele dag door berichten gestuurd.
opeens zei hij dat hij me leuk vond,ik vond zoiets leuk om te horen want ik heb nog nooit een vriendje gehad ,en ik zei tegen hem dat ik hem ook best wel leuk vond.sinds die dag stuurde hij me elke dag ''hey schatje'' dat vond ik heel leuk .
hij zei tegen me dat die de hele dag aan me dacht ,ik vroeg hem wanneer hij dat nog eerder had gezegd ,want ik had gehoord dat hij een player is, hij zei dat dat al een maand geleden was . dus ik dacht dat hij het misschien met mij wel meende.
hij zei dat iedereen dacht dat hij een player is en dat hij dat niet is en hij vroeg wat hij er tegen kon doen.
ik zei hem dat ik hem daarmee niet kon helpen omdat ik zelf ook nog nooit een vriendje had gehad .
hij geloofde me niet ,hij zei dat ik zoooo mooi was en hij geloofde niet dat ik nog nooit een vriendje had gehad .
toen vroeg hij of ik dan ook nog nooit had gekust en ik zei nee,hij zei dat hij met mij wilde kussen en dat hij me echt heel leuk vond ,dus ik geloofde hem,elke dag vond ik hem steeds leuker omdat nog nooit iemand zoiets tegen me had gezegd.een paar dagen later stuurden we nog altijd heel veel met elkaar en hij vroeg me of ik de volgende week met hem naar de bioscoop wilde gaan ik en ik zei ja ,ook vroeg hij of ik nu (dezelfde dag als hij het vroeg) kon afspreken en gewoon wat ''hangen'' maar ik kon niet omdat er mensen op bezoek kwamen .
die zelfde avond stuurde ik weer heel veel met hem , en toen hadden we even niks te zeggen en even later stuurde ik hem ''hey '', en toen stuurde hij terug '' ik heb weer een vriendin'' ik zei 'ooh... wie ?' omdat ik dacht dat hij een grapje maakten en hij zie dat hij weer met zijn ex iets had .
ik zei dat hij een vieze player was en dat ik dacht dat hij het met me meende ,hij stuurde me terug dat ik hem toch niet leuk vond ,ik vertelde hem dat ik niet naar iedereen hartjes stuur enzo ,en toen zei hij dat hij wel naar iedereen hartjes stuurde.ik was zo boos ,ik was niet verdrietig want ik was niet echt verliefd op hem ik begon wel verliefd op hem te worden . en toen vroeg hij of we wel vrienden konden blijven ik zei dat dat goed was maar dat ik hem wel een player vond.
maar ja nu weet ik wel wat voor iemand hij is.
12 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xJustMex
xJustMex, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende