Een samenvatting

Heej hallo daar ben ik dan weer, de laatste keer dat ik geschreven heb was dat over mijn bevalling. Heb daar het hele gebeuren in grove lijnen verteld tot het moment dat ik mijn meisje echt in mijn armen kreeg.
Inmiddels is mijn kleine prinsesje al 1.5 jaar geweest. En als ik die hele periode zal beschrijven ben ik over een maand nog niet klaar. Dus daarom ga ik de bijzondere dingen die ik met haar meegemaakt heb alleen beschrijven. Zoals de aantekeningen van het consultatiebureau, haar gewicht en lengte zo ver ik dat kan nakijken. De ziekenhuis bezoekjes die ik met haar gehad heb, de nieuwe dingen die ze ondervind enz.

Maar niet alleen mijn kleine prinsesje zal voorkomen in mijn dagboek maar ook de gebeurtenissen en belevenissen die ik zelf en samen met mijn vriend heb ondervonden. Want begrijp me niet verkeerd ik ben heel gelukkig met mijn vriend en mijn relatie maar het is niet altijd even gemakkelijk voor me. En dan is dit de perfecte manier om m'n frustratie's te kunnen uiten. Er is een heleboel gebeurt tijdens mijn relatie en schrijf dat dan ook graag van me af. Vandaar dat ik ook heb gekozen om dat anoniem te doen. Ik heb regelmatig heftige ruzie's gehad samen met mijn vriend die soms ook wel eens uit de hand liepen. Maar we proberen er gelukkig altijd weer samen uitgekomen, en als we merken dat we het samen niet kunnen oplossen, zoeken we er hulp bij. Sins kort praat ik ook met een hulpinstantie namelijk parnassia, doe dit hoofdzakelijk voor mijn relatie te verbeteren maar ook om dingen uit het verleden te verwerken. Zoals mijn scheiding met mijn exman wat voor heel veel geldproblemen maar ook geestelijke problemen heeft gezorgt. Maar zeer zeker ook voor de moord op mijn hartsvriendin in 2000.

Heb vandaag een drukke dag achter rug, dus wil het voor nu hierbij laten.

Kus Missyverliefd
16 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_hope
miss_hope, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende