Feeling downn in this stupid city...

Je zou zeggen het is vakantie en je gaat lol maken!
op een of andere manier kan ik dat niet. 't weer zit niet bepaald mee.
we zitten in de zomertijd maar echt zomer kun je het niet noemen.
Daarnaast gaan we dit jaar niet op vakantie vanwege de verbouwing ons nieuwe huis.
Dat is mijn grootste probleem. Ik voel me hier niet thuis, en ben al een hele tijd van plan te vertrekken
zodra ik de leeftijd er voor heb. Het dorp waar ik woon staat me niet aan, de roddels zijn gewoon echt het ergste en heb het nog nooit zo erg als dit jaar mee gemaakt. Als ik op de bus wacht en ik wel eens afdwaal in mijn gedachten, en ik kijk naar het verkeer dat voorbij rijd, en het landschap, dan wil ik hier zo snel mogelijk weg.

't gevoel was wat minder toen ik iets met mijn vriend kreeg. Maar nu is hij vandaag vertrokken richting spanje voor 10 dagen, en ik zit weer in een dipje. Ooit wil ik naar Australie. En Als het me bevalt wil ik er zelfs gaan wonen. Mijn moeder bevalt dit helemaal niet. Ze heeft het niet op vliegen en vind het geen leuke gedachten om te bedenken dat haar dochter ergens wilt gaan wonen wat 24 uur vliegen is.
Ik zelf kan er niet tegen dat we niet op vakantie gaan. Dat ik dit hele jaar in dit 'hol' ( zo noem ik het tegenwoordig. ) moet blijven zonder dat ik even niks van ons nederlands landje mee krijg. Over 1,5 maand ga ik met wat vrienden naar luxemburg. Maarja wat stelt het voor, veel van Nederland verschilt het niet, en het enige wat er gedaan word is zuipen.

Het klinkt alsof ik een chagerijn ben die gewoon kwaad is omdat haar ouders niet op vakantie gaan. Maar dat ben ik niet, als ik wat meer van mijn dorpje en land had gehouden had ik er totaal geen moeite mee gehad om hier te blijven. En geloof me, de mensen die denken 'Dan ga je toch met wat vriendinnen op vakantie? lekker na spanje ofzo!' dat heb ik geprobeerd. Maar mijn moeder liet het niet toe.'Nee 16 vind ik een te jonge leeftijd om al zonder volwassene op vakantie te gaan!'

Ik kon met mijn vriend mee, dat mocht wel van dr maar ik had er het geld niet voor, mijn ouders zouden de helft betalen. Maar er ging geen enkel meisje mee. Niet dat dat het probleem was maar ik ken zijn vrienden totaal niet, en daarbij snap ik ook best dat hy met zn vrienden op vakantie wilt. Alhoewel hy toestraks bij het uitzwaaien de hele tijd zei dat hy wou dat ik meeging.

Ik baal gewoon ontzettend.. Maar dan ook echt ontzettend.. iemand tips om me erdoor heen te slepen?
02 jul 2007 - bewerkt op 02 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van polle
polle, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende