[foto's] Nieuwsgierig

Gisteravond waren we opeens een klein beetje nieuwsgierig naar hoeveel Sem zou wegen en toen vonden we het een goed moment om onze Sem eens lekker te gaan wegen ! Onze kline man is gelukkig weer 100 gram aangekomen dus dat is heel erg goed aangezien hij eerst zelfs was afgevallen ! Hopelijk gaat dit aankomen zo lekker door want zo hebben we hem het liefst. Lekker aankomend.

Gisteren heeft hij ook nog eens voor het eerst gelachen ! Lekker vroeg dus. Echt zo lief om hem te zien lachen naar ons als we eens eventjes gek doen met hem. Ja, het wordt later denk ik wel een echte lachebekkie die alles grappig zal vinden, zelfs als het nogeens niet grappig is.

Toestraks was de Verpleegkundige weer langs geweest voor mijn hechtingen daar beneden. Ze vond het toch eens mooi tijd dat die er ook eens eindelijk uit gingen want jezus, ik ben ze nu toch wel helemaal zat hoor. Het zit echt alles behalve prettig of fijn. Ik ben dus blij dat ze die hechtingen er allemaal uit heeft gehaald. Ik kan eindelijk weer eens normaal rond gaan lopen ! Terwijl de verpleegkundige bezig was met al die hechtingen hebben Bart en oma in ’t groen de klossen onder mijn bed vandaan gehaald. Gelukkig wel want nu hoef ik niet meer zo hoog te liggen en dat vond ik ook niet echt helemaal geweldig. Ook Lino vond het wel een heel stuk leuker dat die klossen weg waren want zodra ze weg waren kon hij weer helemaal zelfstandig met alle gemak het bed op klimmen en lekker erop liggen. Zo hoeven we hem tenminste niet meer mee te helpen met op bed klimmen. Ook hebben we toenet de wandelwagen maar van de zolder gehaald. Zo kunnen we met Sem lekker rond gaan wandelen zodra het weer eens mooi weer is en eindelijk eens ophoud met die kou en regen !

Ook gaat Lino weer een paar nachtjes slapen bij opa en oma in ’t groen dus straks komt opa langs om Lino op te halen en dan gaan ze samen met de trein naar Tilburg !

Hier nog eenpaar mooie foto’s van Sem die ik gisteren van onze lieve schat heb gemaakt.



Sem’s klein vuistje

http://www.mijnalbum.nl/Foto-ETRROTEE.jpg" class="resize" alt=""/>

Sem’s hoofdje



Sem’s schattige voetje



En Sem’s lipje die nog steeds een klein beetje scheef staat. Echt super schattig ! verliefd

18 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roux-S
Roux-S, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende