[foto] Sem en de lelijke hoed

Vandaag is het een heerlijke dag. Niet echt warm met een koel briesje over mijn lichaam de hele tijd, ik vond het dus een mooi moment om lekker eventjes buiten te gaan wandelen met onze Sem. Ik moest toch nog een paar brieven op de bus doen dus zijn we eventjes samen naar de brievenbus gewandeld en de brieven op de bus gedaan. Toen ik weer thuis kwam heb ik Sem weer in zijn boxje gedaan en daar is hij lekker vredig in slaap gevallen.

Toenet kwam Lino heel erg vrolijk naar binnen gestapt. Nja, gestapt, hij rende heel erg hard naar me toe en opa moest zijn logeertasje dragen want die had Lino op de grond gedonderd. Stoute Lino :’) . Hij had me in ieder geval stiekem toch wel heel erg gemist. Arm manneke.. Toch heb ik hem ook wel heel erg gemist ookal is het een kleine druktemakertjes. Het duurde niet lang of ik snikte wel heel zachtjes want ik had hem eigenlijk toch wel heel erg gemist. Het is toch ook zo’n lief knulletje. Samen hebben we even lekker lang geknuffeld op de bank terwijl Nicklodeon opstond dus zo lag Lino knuffelend tegen me aan tv te kijken. Heerlijk. Ook heeft Lino ook nog een harstikke dikke kus gegeven aan Sem waardoor die weer wakker schrok van die plotselinge kus. Hij keek Lino zelfs bijna boos aan omdat die hem wakker had gemaakt :’). Sem kan echt zo van die grappige kopjes trekken !

Hier nog wat foto’s van momenten vandaag dat het wel schijnt ! Ps. Let niet op de maffe hoed. Die heeft hij van zijn Tennessee fan vader gekregen.



Sem met een >< hoofdje. Zou ik ook hebben als ik zo’n hoed opmoest.



Dit vinden Sem en ik nou van het hoedje :’)

Zometeen gaat Bart samen met opa wat borderollen in de tuin zetten vrolijk

21 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roux-S
Roux-S, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende