Friends

Ik heb een hele goede vriend die ik ken van de academie. We mochten elkaar al vanaf dag 1 en we zijn al snel veel met elkaar gaan doen. Op een gegeven moment woonden we in een leuke etage in Rdam. Mooie tijd was dat. Op een gegeven moment dan gaat ieder weer z'n eigen weg. Vriendinnetje, samenwonen etc. Nog jaren zie je elkaar en ineens wordt het contact minder. Hij heeft het druk en drukker en zijn nieuwe vriendin, daar gaat ook veel tijd in zitten. Ze gaan nu verhuizen naar Halsteren en das toch wel bijna 2 uurtjes (O.V.) hier vandaan. Ineens wordt ik bang dat ik hem nóg minder ga zien en dat we elkaar uit het oog verliezen. (hij heeft het altijd maar 'drukdruk'knipoog

Ik had ook een vriend van de kleuterschooltijd. We waren 4. Beste vrienden, je kent het wel. Toen we ouder waren is hij veel gaan reizen, maar hij kwam steeds terug en weer dolle pret. Afgelopen 3 jaar is ie weer reizende. Pas even gebeld met hem en dat was weer leuk. Maar ja.... wat heb je er aan als je elkaar nooit ziet?

Ze zeggen niet voor niets 'beter een goede buur dan een verre vriend'. Het lijkt idd zo te zijn, want met mijn buren heb ik regelmatig een gezellig samenzijn, al zou ik het liever anders zien.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik mijn vrienden mis. huilen


12 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Amethyst
Amethyst, man, 54 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende