Godsgruwelijkberoerd!

Als er een ding is, waar ik een hekel aan heb, dan is het wel dat mijn moeder mijn broertjes en zusje gebruikt om dingen aan mij door te geven. En wat doet ze elke keer weer? Juist. Dingen doorgeven via mijn broertjes en zusje.

"Irene, mama wil de kandelaars terug die ze aan je heeft gegeven."

"Irene, mama vind het jammer dat je met de kerst niet komt eten."

"Irene, mama mist je."

"Irene, WE willen graag weten hoe het met opa gaat."

Ten eerste vind ik het laag dat ze dat soort opmerkingen maakt tegenover mijn broertjes en zusje, omdat ze daarmee op het gevoel van die kinderen inspeelt, want zij zijn degene die me missen. Zij zijn degene die het jammer vinden, dat ik niet met de kerst kom eten. Zij zijn degene met wie ik weer een relatie wil opbouwen.

Ten tweede zijn de helft van de opmerkingen bullshit. Mensen die niet om een ander kunnen geven, zullen ook nooit dat soort opmerkingen kunnen maken, tenzij het in het belang van henzelf is.

Mijn broertje had me vanmiddag gebeld. Vragend naar mijn opa. Ik wist bijna zeker dat mijn moeder meeluisterde. Ik wist dat ik snauwde, maar desalniettemin vertelde ik mijn broertje, dat als ze wilde weten wat er aan de hand was, dat ze naar opa moest gaan of oma moest bellen.

Net belde mijn oma me op, om me te vertellen dat mijn moeder had gebeld.

Manipulerende bitch.

31 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende