harley

Zeg jan...wat zou je doen als je een miljoen won?
Er breekt een grijns op zijn gezicht. Hij heft zijn armen in de lucht en ik herken het gebaar als een motor...welk merk jan? Normaal versta je hem moeilijk maar nu was duidelijk hareley te horen.
We lachen. Ik kijk naar zijn rolstoel...
Nou en...mag hij daarom geen wens hebben? Vervolgens maakt hij een rook gebaar. Hij heb er net nog een gehad moppert me collega. Nou en? Ach mens dacht ik...in een verpleeghuis wonen en anderen die dan gaan bepalen wat goed of slecht is. Laat hem toch.
Jan wil me zoenen en ik lach...kom jan..straks geef ik koffie en dan? Zit ik in de nesten? Hij lacht...onderweg naar de tuin fluister ik in zijn oor..of achterop je harley? Nee dit keer geen spastische beweging maar een bulder lach. ..
In stilte roken we...hij lacht naar me en maak een drink beweging.
Weet je wat ik zou doen met die miljoen? Hij kijkt me aan. Nou? Vraagt ie. Niets zeg ik...wat ik graag wil kan ik niet kopen. Hij wijst naar zichzelf ik naar de peuken. Dit keer lachen we niet.
Nee toch ik weet het...een harley met zijspan en een rijbewijs voor motor.
Ik rij dan zeg ik. Weer een bulder...drie gebaren volgen..borsten, motor, en dan doet ie zijn handen voor het gezicht. Sexist mopper ik.
Hihi bedenk me net dat wat ik echt wenste toen wel kreeg.
Who care? Nobody. Shit happens while you making dreams. Vervolgens vertel ik jan alles. Rot wereld.
%et is net zon peramide van glazen...je wil de bovenste maar kan er niet bij...toch geprobeerd en alles kletterd om jan. Hij zwiept een pakkie peuken op mijn schoot...ik zoen hem.
25 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bix
bix, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende