Heb ik weer. Blijf ik zo bezig?

Uitgerekend dit weekend weer. Eerst vergis ik me in de openingstijden van de apotheek en heb ik dus nog maar 1 dosis medicatie. Niet ernstig, maar ik voel me niet helemaal 100%. Enfin, ik kom het weekdnd er wel mee door. Dan vraagt degene met wie ik een paar keer soort van casual-maar-er-zit-wel-meer-in heb gedate "Zal ik zondagmiddag in je nieuwe huisje komen kijken?. Een buitenkansje, maar ik schiet al in de spanning van zoiets op een goeie dag, laat staan zonder medicijnen.
Ik heb m heel voorzichtig gevraagd of ik tot vanmorgen mocht wachten met ja zeggen, in afwachting hoe ik me voel. "Ja tuurlijk joh" was het antwoord.
Vanmorgen was mijn gesteldheid inderdaad niet echt dusdanig dat ik fatsoenlijk gastheer kon spelen. Ik heb m dus gemeld dat het niet ging lukken, met onderbouwing. "Geeft niks, ik snap het, ik heb respect voor je." was het antwoord. Godsamme wat is het toch een schatje. Ik haat mn lichaam en mezelf soms een beetje dat ik me niet onder controle kan houden met dit soort dingen...aaargh!
Op een schaal van 100% is het nu 40% bah en 60% yay. Wel overwegend positief dus. No worries.
13 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Maxt
Maxt, man, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende