Het gaat slecht (4)

!Trigger warning!

Als je lijdt aan depressie, jezelf automutileert,... dan zou ik dit best niet lezen.

Ik voel me rot vandaag en ik weet totaal niet hoe dat komt. Nou, ook deels omdat heel me familie hier elke dag opmerkingen maakt over mijn gewicht. Gesprek van gisteren ging als volgt:

*we maakten ons klaar om weg te gaan*

Ik: "En zie ik er goed uit of moet ik iets anders aantrekken?"
Mama: "Wat jij ook aandoet, je blijft er dik in uitzien. Dus hou het maar aan."

En dat waar heel mijn familie bij was. Ik kon wel door de grond zakken, zeker toen de meesten haar knt bevestigden. Ik deed alsof ik me niet meer goed voelde en toen iedereen weg was, heb ik de hele tijd naar de muur zitten staren. Ik was gevoelloos. Ik kon niet huilen, niets. Ik was zelfs te depressief om mijn mesje te nemen en me weer eens te laten gaan.

Je hebt geen idee hoe graag ik mezelf nu iets wil aandoen. Ik ben 3000+ km van huis, het strand en de zee zijn hier maar 5km vandaan, het is hier zonnig en nog voel ik me superslecht. Ik denk dat ik vandaag ga hervallen in mijn oude gewoonte. Ik kan niet zonder. Ik heb het nodig. Ik voel me zwak en haat mezelf dat ik me weer laat gaan.

Quote van de dag: "I don't want things to get better tomorrow, I want it now because I don't know if I can handle it anymore".
25 aug 2013 - bewerkt op 25 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Givenchy
Givenchy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende