Liefste dagboek (1)

Ik heb een account gemaakt op MD omdat ik niet langer in mijn oude dagboek kan schrijven. Ik vertrok naar school en was vergeten mijn dagboek in mijn tas te stoppen, hij lag gewoon op mijn bureau. En iedereen komt altijd maar mijn kamer binnen (no privacy whatsoever!)

Het gevolg?

Mijn ouders hebben erin gelezen!

Ze hebben geen greintje respect voor mijn privézaken. Natuurlijk waren ze woest want ik schrijf meestal over hen. (dat ik mijn depressie deels te danken heb aan hen en zo van die dingen) Zo zijn ze er ook achtergekomen dat ik mezelf snijdt. (heb geen vooroordelen of preken nodig, ik weet dat het fout is knipoog )

Ik was al niet oké, nu is het veel erger. Mijn ouders vertrouwen met niet meer. Mijn sociaal leven staat op nul, letterlijk. Ik heb in deze twee maanden vakantie maar 5 vriendinnen gehoord (per sms) en mijn beste vriend 1 keer maar gezien, en dat voor maar twee kleine uurtjes. Ik weet dat ik geen gemakkelijke persoon ben en dat de meesten mij liever kwijt dan rijk zijn, maar als je me gaat negeren of verlaten, zeg dan op z'n minst waarom. Als je me negeert dan ga ik er automatisch van uit dat ik je niets kan schelen.

Ach, ik zie wel hoe ik dit overleef.

Quote van de dag: "You don't mind if you die because you're not that happy anyway"
14 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Givenchy
Givenchy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende