Highschool can kiss my ass (2)

Vandaag stond ik op met een rotgevoel, dat komt waarschijnlijk doordat ik later dan normaal ben gaan slapen. Ik besloot om te gaan joggen om dan achteraf een lange douche te nemen (wash away, all the pain of yesterday).

Ookal kamp ik met overgewicht, vind ik sporten fijn. En al zeker joggen! Ik ben altijd al een mollig kind geweest en ben er verrassend genoeg nooit om gepest geweest (niet dat dat een reden is om gepest te worden, maar je weet hoe kinderen kunnen zijn om uiterlijk). Ik heb altijd al een goede jeugd gehad tot ik op de middelbare school terecht kwam. Al die drama over make-up, jongens, uitgaan, zuipen, roken en drugs. Ik deed er vanalles aan om erbij te horen. Ik deed dingen waar ik niet trots op ben opdat mensen me gingen leuk vinden. Toen begon het 'starve yourself'-tijdperk. Alle meisjes die ondergewicht hadden of een normaal gewicht, vonden zichzelf te dik. Ik, die overgewicht heeft, vond dat heel moeilijk om te horen. Toen ik hun vertelde van "Als jullie jezelf dik vinden, dan lijk ik in jullie ogen toch een walvis??". Ze schrokken en zeiden "Nee, helemaal niet!!". Maar toch zat ik ermee en ja, toen begon ik ook met uithongeren en mezelf opzettelijk te doen overgeven als ik iets at. Thank God, dat die tijd voorbij is.

Het punt is: laat je niet beïnvloeden, ookal hoor je er niet bij. Draag wat je wil, eet wat je wil, doe wat je graag doet. Laat niemand je vertellen dat wat je leuk vindt, verkeerd is. knipoog

Quote van de dag: "We think cats are adorable no matter how skinny or fat they are so why do we treat humans any differently."
15 aug 2013 - bewerkt op 15 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Givenchy
Givenchy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende