HIJ WIL ZEN KIND ZIEN!!

Sorry maar moet even stoom afblazen!!! Het is nu gvd al ruim 6 maanden geleden dat **** zen kind heeft gezien, nog nooit heeft hij wat van zich laten horen, geen cent betaald! En wat krijg ik vandaag, en brief van zen advocaat dat hij nu opeens omgang met hem wil...

Wat moet ik hier nou mee? Zo lang hoor ik niks van hem, zoveel verdriet heeft hij ons bezord... gebroken botten en al...

Nu moet ik opeens ja en amen zeggen? Hoe kan ik dat nou doen... Ik heb C***** een belofte gemaakt de dag dat ik er achter kwam dat **** zen beentje heeft gebroken. Ik heb men kleine wondertje beloofd dat ik hem altijd zal beschermen, zo goed als ik kan!

Ja hij is zen vader, maar hoe moet ik nu vertrouwen dat hij zen leven heeft verbeterd, en zen agressie onder controle heeft??? 2 maanden geleden zach hij niet eens in dat hij een agressie probleem heeft!! nu opeens wel dan?? Nou volgens mij niet, hoe ben ik er nou zeker van dat men lieffie in goeie handen is bij hem?

Dan gaan men gedachten weer over naar T****!! Waarom kon **** nou niet zo een goeie vader zijn? waarom kon hij zen zoontje niet zoveel liefde geven als dat T**** zijn meisje geeft!

Wat een ruk dag!!
Sorry maar moest het kwijt, morgen weer een nieuwe dag,hopelijk zonder zorgen!
04 mei 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van meandmyson
meandmyson, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende