hm.. kdenk na

Als je teleurgesteld bent of wordt, voel je je dan ook een beetje down, zielig, depri, aangedaan? De een wat langer dan de ander. Maar heb je dan ook die drang om te zoeken naar de oorzaak van waarom je eigenlijk zo voelt? En kom je dan ook op een aantal solide, redelijk beargumenteerde oorzaken, waarvan je denkt "als dat anders was gegaan...". Constant dan he.. Is dat zo? En beloof je jezelf dan om daar meer op te letten, en de situatie te voorkomen? En heb je dan ook enorme drang dat iemand naar je situatie luistert zodat je enige steun krijgt in je complot-theorie..

Dat vind ik raar. Want als ik het plaatje omdraai.

Als je vrolijk bent, voel je je dan ook licht en blij en zonnig en stralend? De een wat langer dan de ander knipoog. Maar heb je dan ook een drang om te zoeken waarom je je eigenlijk zo voelt? Ik heb dat nou dus zelden. Niet zo vaak als wanneer ik me dus teleurgesteld voel. En ik heb dan ook geen behoefte om bevestiging van iemand anders. Maar er is ook geen rede voor.

Zolang je gelukkig voelt hoef je eigenlijk niet na te denken, het voelen is belangrijker. Maar als je ongelukkig bent, dan moet je pas nadenken, waarom je ongelukkig bent. Maar is het niet raar dat je niet nadenkt waarom je gelukkig bent?
08 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende