I love you, ik wil een baby!

Ik spreek met Amina op de app. Haar nederlandse echtgenoot bedroog haar met een ander na 21 jaar huwelijk. Ze leert kort daarop een stoere Afrikaan kennen uit Gambia.
Het begint met een beleefd gesprekje maar eindstand omdat hij geen verblijfstatus heeft en Amina erg veel weet over de wetten en regeltjes in Duitsland begint hij diepere belangstelling te tonen.
Hij vind haar leuk, nice, I love you, de hele rattaplan.
Zij helpt hem op weg naar een mooie woning. Kan allemaal in Duitsland. Hij was eerder getrouwd geweest, volgens mij in Nederland maar ook in Duitsland. Zijn exvrouw hielp hem aan een fulltime baan waardoor je ondanks dat je geen papieren hebt in Duitsland wel een woning mag huren.
Je moet 3 jaar getrouwd zijn om in aanmerking te komen voor de duitse nationaliteit.
Het huwelijk strandde na 1 jaar. Volgens hem lag het allemaal aan haar, te bazig allemaal. Hij wilt geen vrouw hebben die hem de les voorleest en kon zijn exvrouw niet uitstaan.
Amina is nu zijn target en ze trapt er met open ogen in. Ze betaalt een telefoonabbonement voor hem wat ook iets van 300 euro is eenmalig en dan elke maand abbonement betalen.
Ze laat zich snel overhalen voor sex. Iets wat ze anders ook nooit zou doen maar nu wel.
Hij is ruw en wilt allerlei standjes uitproberen en ook nog eens een blowjob.
Dat ziet Amina allemaal niet zitten, dat laaste daar houd ze helemaal niet van.
De Gambiaan heeft eén doel voor ogen en dat is Amina zwanger maken omdat zij volgens hem de perfecte vrouw is om een gezin mee te stichten.
Maar Amina heeft al kinderen, groot, tieners , bijna volwassen of misschien zijn ze al volwassen.
Een baby op haar 46e of 48e dat ziet ze helemaal niet zitten.
Diep van binnen vertrouwt ze hem ook helemaal niet. De gambiaan wilt alleen maar een baby omdat het kindje dan de duitse nationaliteit heeft en hij dan hier in Duitsland kan blijven.
Nadat de Gambiaan lekker gesetteld is in zijn nieuwe woning verbreekt hij de relatie omdat hij zich wil focussen op zijn leven en iets met scheiding rond maken exvrouw of zo.
Amina wilt haar geld terug wat ze aan hem besteed heeft voor het aanvragen van een telefoonabbonement.
Hij beloofd van alles maar eindstand draait hij erom heen en negeert haar.
Of ik dus kaarten wilde leggen om te kijken of ze haar geld terug krijgt.
En zodoende ben ik sinds gisteren en vandaag bezig met het leggen van tarot en oraclekaarten om Amina readings te geven omtrent de gambiaan, wat ze dan moet doen om zich niet te laten misbruiken door mensen, haar exman of het daar nog goed mee komt.

Plus nog alle sappige details beluisteren op voicenote.
Amina kan zich heel erg goed in de readings vinden en haalt er voor zichzelf heel erg veel uit.
Ze is mij erg dankbaar en kan me maar niet genoeg bedanken.
Ik mag Amina wel omdat ze mij destijds ook dagelijks te woord stond.
Iets met African Spirituality , twi leren en weet ik het allemaal.

Dus voor alles wat ze voor mij gedaan heeft is het alleen maar logisch dat ze dezelfde tijd en energie van mij terug krijgt.
Ik heb erg gelachen om haar affaire met de Gambiaan.
Amina schaamt zich dat ze zich zo heeft laten gaan en ook nog geld uitgeven aan zo'n oplichter die doelbewust slachtoffers uitzoekt.
Nu dat hij een mooie woning heeft is het natuurlijk een walhalla voor scharrels en eventuele kanididaten die wel snel zwanger te krijgen zijn.
Ze heeft weinig mensen over haar affaire met de Gambiaan verteld.
Het is ook een complete afgang voor haar en zeker ook zo snel van bil gaan.
Ik zei dat ze er later wel lachend op terug kon kijken en weet jij veel wat voor een soort vrouwen zich nog meer schamen voor zo'n flater met een gelukszoeker, dan kan Amina zulke vrouwen weer bijstaan.

Weer een ervaring rijker ook denk ik dan maar.
Je moet het allemaal zelf hebben ervaren. Haar exman of man die wilt nog steeds contact met haar maar zij houd de boot af en draagt ook geen trouwring meer maar hij weer wel.

Wat een gedoe weer zeg allemaal maar wel lachwekkend dat je na 21 jaar huwelijk patsboem, plotsklaps met een gambiaan in het nest laat lokken.
Ruige gast die gambiaan, typetje hosselaar en ook blowen en zo.
Naar haar centen kan ze fluiten denk ik zo.


Ik voel me deze dagen helemaal niet happy en heb me daarom afgezonderd in de slaapkamer met labtop om igv oefenopdrachten excell te maken.
Moet allemaal hè?
Ik doe nog steeds rustig aan en stap voor stap allemaal, geen haast maar ik ben igv wel bezig met het maken van huiswerk. Welliswaar in mijn eigen tempo maar ik doe het wel.


En nu ga ik lekker naar bed.


Welterusten.

Gr Art = Tiek
10 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Artistiek
Artistiek, vrouw, 6 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende