I was thinking... - 3 mrt 2006 -

Hoi,

Mjaaa mijn grijze massa begon weer is te draaien. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan eerlijkheid en waarheid. Ik neem aan dat iedereen veel waarde hecht daaraan. Maar ik vroeg mij dus af, waarom het je toch voor zo een blok zet, om wanneer er naar waarheid en eerlijkheid gevraagd wordt, om die dan uit te spreken. Op de een of andere manier krijg ik de indruk dat men liever niet de waarheid spreekt en dat om de volgende redenen:

1. Omdat ze zelf dondersgoed weten dat ze fout zaten en bang zijn voor vergelding
2. Om rekening te houden met gevoelens

Dus het is enerzijds om jezelf te behoeden dat de situatie niet zo gaar wordt dat je geen kant meer op kan. En anderzijds behoed je iemand anders daarvan.

So i was thinking.. waarom deed je wat je deed? Zomaar? Dus dan doe je dingen zonder dat je weet wat je doet right? wat voor persoon ben je dan? And so als je een fout maakt, kom er dan voor uit... dat betekent iig dat je weet wat je deed toch..?

Hm.. mss baal ik daarvan. Dat mensen zomaar dingen doen, zonder erbij na te denken. Of met wat ze zeggen. Niet dat ik zo een heilige saint ben.. maar ik weet meestal wel wat ik doe.. Maar soms weet ik niet meer waar ik m'n sleutels heb gelaten...

Doei!
03 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende