Iemand Tips?Mee gaan of niet?

Heej, Was ik Weer!!

Ja weer een paar zware dagen achter de rug en 3x raden hoe dat komt. Ja goed door mijn ex. Zoals ik zondag al schreef zei hij telkens dat hij van me hield en me probeerde te zoenen.
Ik heb hem 's avonds gevraagd als hij me ook zou gaan zoenen als hij niet zo veel had gedronken. Hij zei dat hij dat niet had gedaan. Maar omdat hij had gedronken en omdat ik om een kus (GEEN tongzoen voor de duidelijkheid) vroeg deed hij dat wel. Want de alcohol maakte zijn gevoelens heftiger, ja javerward. Dus ik zeg tegen hem: waarom zeg je dan dat je van me houdt en dat je me mist. Ik wil die dingen NIET horen. Zegt hij op zijn beurt: Ik mis je ook. En wanneer spreken we weer wat af, want we groeien uit elkaar.
Ik werd opeens woest, er knapte wat in me. Ik begon hem uit te schelden voor klootzak. Ik zei tegen hem: je bent mijn liefde niet waard en ben offline gegaan. Hij smste: ja ga maar lekker offline. Ik heb hem gesmst dat ik hem niet meer wil spreken. Smst hij weer: Wat wij wil.
Nee hij smste niet: ja dat kan ik begrijpen, het spijt me wat ik je aan doe.

Nee ik wil hem niet kwijt, niet als mijn lekkere zoen vriend, mijn lieve vriend, mijn praat vriend. Maar het kan toch zo niet langer!! Ik hou van dat joch. Hij geeft om mij, maar hij wil niks met me, Klaar. Zolang hij gaat zeggen dat hij van me houdt en me mist blijven die gevoelens, zo raak ik ze nooit kwijt.

Zaterdag ga ik met wat vrienden naar INDEX toe. Maar ja, als ik d'r heen ga moet ik wel 3uur lang bij mijn ex in de auto zitten. Ik weet niet of ik mee ga.... Aan de ene kant is het lullig voor mijn vriendin, want dan moet zij met allemaal jongens. Voor me zelf is het ook lullig want dan zit ik thuis terwijl zij aan het dansen zijn in Duitsland. Aan de andere kant een negatieve sfeer is ook niet gezellig voor mijn vrienden.
Wat moet ik doen????????? Iemand tips?

Kusje
26 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Iekie
Iekie, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende