Ik had gedacht - 17 april 2006 -

Hoi,

Ja, weet je, ik had altijd gedacht dat deze site bedoelt was als een anonieme dumpzone voor jou belevenissen/problemen enzo. Maar met al dat gefoto blijft er niks anoniems meer over, een stukje veiligheid. En dat wordt wel zelf afgenomen. En wanneer dan bepaalde mensjes der achter komen bladibladibla...

Ik erger me er niet echt aan ofzo. Tis meer iets dat me opvalt. Voorheen was het niet zo dat foto's geplaatst werden, iig niet openbaar, kweet niet hoe dat zit met lezerlijsten enzo. Het verandert. For the worse or the..

Anyways wat me nog meer irriteert, beloftes, je aan je woord houden. Dat is moeilijk. Daarom maak ik zelf ook bijna geen beloftes en als ik ze maak zeg ik nadrukkelijk dat ik het probeer en dat ze beter niks kunnen verwachten zodat ze toch nog blij kunnen zijn met dat iets wat ik dan doe ;P. Maar ik irriteer me dus aan mensen die hun woord niet kunnen houden. Ze zeggen het alleen om een statement op dat moment te maken, om in tha spotlights te staan. Veel vergeten wat er gezegd was, maar sommige ook niet, en wachten totdat het woord waar wordt gemaakt. Een bekend personage deed die irratie aanwakkeren.

Soms heb ik de neiging om gigantisch uit m'n slof te schieten, je weet wel, op klaar lichte dag een donderend kabaal dat neerdaalt uit de zwart geworden hemel. Kheb dat ook een paar keer gedaan, en het lucht gigantisch op. Het zonnetje schijnt dan weer. En dat uit m'n slof schieten wil ik steeds vaker. Maar ik houd me in. Het uit m'n slof schieten duurt niet langer dan ene minuut ofzo.. Al die negatieve energie moet eruit. Het komt nooooooooit een discussie ten goede, waarom wordt dat niet gesnapt. Emoties maken een mens, mens. Maar soms zijn ze absoluut een obstakel om een doel/ideaal te bereiken.

Doei!
17 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende