Ik moet weg van hier!!!!!

Dat kutwijf maakt me helemaal gek. Ze lult mijn hoofd maar. Ze doet letterlijk alles om me dwars te zitten. Bijvoorbeeld express rond de tijden dat k achter de pc zit eeuwenlang achter die computer zitten. Ze heeft dan niet eens wat te doen maar gewoon om mij te vervelen. En dan zegt ze je je zit de hele dag achetr die pc je moet ook aan het stroom denken terwijl k meestal niej eens meer dan 2 uurtjes 8ter de computer zit. Alsof die andere dingen zoals tv kijken, muziek luisteren ensow geen stroom verbruiken. en k heb ook een pc in mijn kamer maar dan zonder internet...Maar dan klaagt mevrouwtje niet als het aan is. Ik weet echt niet wat haar probleem is. Ze weet da k graag 8ter die pc met internet zit dus daarom besluit ze om t maar van me af te nemen. Net zegt ze nog doodleuk van ja en s'avonds ben k weer met die pc bezig. Ik ebdoel ze kan dr shit tog ook nu doen nog 10 1/2 uur te gaan hoor...dammzz. Dat doet ze gewoon egt om mij te vervelen. Ik kan er niet tegen. Ik mag geen internet op mn kamer omdat ze bang is dat die pc de hele tijd aan gaat staan, maar dat doet hij nu al.En er komen niej eens extra kosten bij ofsow. Ik haat haar egt man!!!!!ZE zit zo lang 8ter die pc maar zodra k er 5 minute 8ter zit begint dr dagelijkse klaaguurtje weer.

Dan vindt ze dat k te weinig initiatief neem om dingen uit mezelf te doen zoals afwassen of stofzuigen ensow. ik bedoel maar van....Hallooo. Ik ga ook naar school, k zit net ik een kutproefwerkweek en dan zget ze ja i.p.v dat je 8ter die pc zit kon je ook ff stofzuigen of aanbieden om even naar de winkel te gaan. Terwijl k ebzig ben met een internetopdr8 voor school. Ik begrijp haar gewoon niet. Nooit is iets goed. Ik ben te lui, ik ben te dom. Ze denkt echt adt k een genius ben ofsow...aLS k t antwoord op iets niej weet krijg k meteen te hore jah je doet tog havo hoe kan je dat niej wete....k ben geen allesweter ofsow...damzz

ze irriteert me egt. ik wil weg van hier, maar waar meot k dan naartoe...hier heb k t wel t beste qua huisvesting en geld maar k wil soms egt terug naar mijn moeder want mijn nicht/pleegmoeder maakt me helemaal gek. maar als k weg zou gaan zou iedereen het me kwalijk neme,van ja al die moeie die ze heeft genome om je hier te late wone en zo en dan ga je weer doodleuk weg. en aan de andere kant iwl ik ook niej weg maar k kan niet met dr. Ze verzint gewoon van alles om me dwars te zittenverdrietigverdrietigverdrietig. als ze ziet da k eht leuk heb moet ze het gewoon voor me verpesten. Ik kan er egt nie tege man.
26 apr 2005 - bewerkt op 26 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lonely17
lonely17, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende