me is so sad

ik word helemaal gek van mezelf.Ik liep over straat en dacht echt van hoe is het moglijk dat iemand zo lelijk kan zijn? ik begrijp het gewoon niet. ik begrijp niet dat ik eruitzie zoals ik eruitzie.

waarom ben ik niet zo mooi en perfect zoals sommige meisjes. er is me werkelijk niets gegund. ik ben niet mooi, heb geen mooi figuur,heb geeneens een liefdesleven en ik heb geen sociaal leven. ik vraag me soms echt af wat ik op deze wereld doe. ik wil soms echt dood maar dan probeer ik mezelf hoop te geven dat het ooit beter gaat worden maar die hoop vermindert met de dag.

en ik zie er zo vreselijk uit op modegebied. als ik buiten loop en als ik zie wat die meisjes van mijn leeftijd allemaal dragen dan voel ik me net een zwervster. ze gaan echt met de mode mee, leuke kleding,make-up, leuke schoenen leuke accesoires erbij. dat wil ik ook,maar ik heb het geld niet en het lef meestal ook niet om het te kopen en te dragen.

ik ben echt een geval apart. ik laat me ook nog vrijwillig playen. een jongen die ik niet eens echt ken. we prate alleen erg goed op msn. maar hij loog over zijn opleiding en over zijn vriendin. hij zei dat hij in de 4e zat en dat hij geen vriendin had. en toen mijn vriendin en ik allebei on waren zei hij precies dezelfde dingen tegen ons :S. ik voelde me wel genakt maar ik praatte wel door met hem. later hadden we hem geklemd, we zeide precies hetzelfde tegelijk tegen hem en toen wist hij dat we het wisten. maar daarna ging k nog gewoon doorprate en later kwam ie opeens hij vind me leuk ensow.


Ik wist dat ik het niej moest gelove maar k kon er nix aan doen. en toen had hij geloge over zn vriendin ensowliefdesverdriet. maar nu zit ik dus vast.Ik had hem wel gezegd dat ik wist dat hij had gelogen over die dingen en hij kwam echt met een dom excuus. Ik praat iedere dag met hem en hij wordt steeds leuker terwijl ik diep vanbinnen weet dat hij het niet met me meent maar k wil wel stoppe maar dan voel k me weer zo alleen verdrietig
21 apr 2005 - bewerkt op 22 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lonely17
lonely17, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende