sow depri

Dammit
me kutleven maakt me helemaal ziek man. Is er dan niets dag goed kan gaan? Ik kan niet eens een jongen krijgen. Ik ben zo raar. Ik krijg aandacht van jongens, ze doen moeite...maar wa doe ik??Ik voel em te hoog om in te gaan op ze en hun aand8 te geven. en wat later maar klagen dat k nix terugzei of dat ik dom deed. Ik doe het egt niet expres maar het lukt gewoon niet. En ik doe mijn best nu en nu komt er niemand naar me toe. ik voel me gewoon zo alleen. Ik kan er niet meer tegen. Ik wil gewoon iemand die zegt dat ie van me houdt, me aand8 geeft is dat zo veel gevraagd???

Ben ik te lelijk?Verdien ik het niet?ik denk wel dat het aan mijn uiterlijk kijk maar k zie vaak genoeg mensen die ook niet moeders mooiste zijn en tog de man van hun leven hebbben. Waarschijnlijk ben k gewoon te kieskeurig. ik moet dat gt afleren want k ben ook niet perfect en hoe kan k dan in hemelsnaam wel iets perfects verw8en????Ik wil gewoon een vriendverdrietigverdrietig. Word strontziek van het alleen zijn.

en mijn lichaam is ook bah...Ik ben zo vet gewoon. me buik kan gewoon niet. Ik ben 1.72 en ik weeg 65 kilo!!!!halloooooo!!!! Ik wil gewoon slank zijn. niet et dun, niet te dik, gewoon 59 kilo ofsow. op z'n minst een platte buik en wat mider dij. En k word gek van mijn brede heupen. ik kan nauwelijks spijkebroeken vinden. ieder1 draagt maat 26 ensow en k kom met me maat 31. Ik wil dit niet meer
HEEELLLPPPPPPPPP!!!!!!!
17 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lonely17
lonely17, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende