ik zal mannen nooit begrijpen

Goh wat een dag vandaag !! Heb met een collega gepraat over DE collega. Ze waren samen op stap geweest voor de job en hadden wat gepraat over koetjes en kalfjes.

Een andere collega heeft tegen DE collega verteeld dat ze dacht dat ik een boontje voor hem had. (hij vertelt dit dan aan een andere collega)Hij had er niet negatief maar ook niet positief op gereageerd. Waarom zegt hij da tegen een andere collega ? Om te horen of die ook van iets weet ? Geen idee.. Ik denk dat als hij het niet leuk zou vinden dat ik een boontje voor hem heb, dat hij dat aan niemand ernstig zou vertellen. Hij zou dan zwijgen of er over grappen, niet ?

Hij heeft nog een aantal zaken verteld, maar daar ga ik niet over uitwijden. Ze hebben me in elk geval slecht gezind gemaakt. Ik heb hem dan het laatste anderhalf uur totaal genegeerd. Ik ben daarna naar huis gegaan zonder veel woorden. "tot morgen". Hij heeft kort daarna naar mn beste collega gebeld om te vragen of er iets gebeurd was omdat ik zo slecht gezind was. Het feit da hij naar mn collega belt om te vragen of er iets met me scheelt, bewijst da het hem wel interesseert hoe ik me voel. Da is al een mooi begin vind ik.

Wat denken jullie ervan ? Laat het me weten aub !
15 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ban
Ban, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende