wanneer liefde omslaat in haat ...

Jeeeezus !!!! Wat een dag !! Ik was nog maar net 10 minuten op het werk en mn dag was al om zeep !!!!!! gemeen

DE collega was ontzettend grof tegen me !! Echt, ik ben er nog niet goed van !!!! Hieronder het verhaal :


Voor 1 mei moet ons archiefmagazijn te Putte Kapellen leeg. Alles moet er uit. DE collega en nog een andere en nog 2 jobstudenten werken daaraan. Af en toe werk ik er ook mee aan. Vandaag had ik die ene collega nodig voor enkele interne klussen, dus stel ik aan DE collega voor om zelf even mee te gaan tot die andere terug is. Krijg ik daar een brutaal antwoord : "waarom ?" vraagt hij, "om te helpen tot die ander terug is" zeg ik, "ik zie daar het nut niet van in" zegt hij, "waarom moet dan die andere collega mee gaan als een handje meer toch geen nut heeft" zeg ik. " ik zie daar het nut echt niet van in" zegt hij nogmaals. ik zei dan "amai, de baas heeft goed zijn job gedaan blijkbaar" (ik voelde gisteren al dat de baas tegen DE collega daar iets over gezegd zou hebben, de baas is met verlof, maar was deze week enkele dagen op het werk), zegt hij " de baas heeft gezegd dat gij binnen moet blijven voor permanentie en gij gaat dus niet mee !!"

Ik wist echt niet waar ik het had !!!!!!!! Ik kon mn oren niet geloven !! Vroeger als de baas er niet was, dan reden we van her naar der en toen zei de baas ook steeds dat ik binnen moest blijven maar daar hielden we geen rekening mee !

Ik had wel kunnen huilen, zo diep heeft hij me nu gekwetst liefdesverdriet... Dat is de eerste keer in 3 weken dat hij zo naar tegen me doet ! Hij kan de pot op !! Ik heb altijd veel geduld met mensen, maar wie over mijn schreef gaat die heeft het verkorven en dat kan lang duren ...

Ik wilde nog antwoorden : "ik wist niet dat jij in de poep van de baas ging kruipen, ik dacht dat wij collega's waren, niet dus ...", maar ik heb het niet gezegd. Ik wil geen ruzie veroorzaken, maar nu ben ik echt wel serieus van streek geraakt.

Wel, nu kan hij zn archief in zn achterste steken, dat hij er zijn plan mee trekt !! Ik wil er echt niks meer mee te maken hebben ! gemeengemeengemeen Ik ben echt heeeeeeeeeeeeel pissig op hem en hij kan in mn reet kruipen !!

Vanavond moet hij naar de uitspraak van zn voetbalschorsing. Normaal krijgt hij 4 weken schorsing, ik hoop dat hij 10 weken krijgt !!! Misschien was hij daarom kortaf vandaag ? Maar daar heb ik geen boodschap aan hoor ...

Ik vraag me echt af waarom hij nu plots zo brutaal reageert ? Zou het te maken hebben met wat ik hem gezegd heb over mn gevoelens ? Is het de voetbal dat hem dwarszit ? Is er iets anders ? Ik weet het niet ...Misschien wil ik het ook niet weten ...


liefdesverdrietgemeenliefdesverdrietgemeenliefdesverdrietgemeenliefdesverdrietgemeenliefdesverdrietgemeenliefdesverdrietgemeengemeengemeengemeen


We zijn nu 16.34u : het vervolg : komt ie binnen zonder woorden, ik ook zonder woorden. Gaat ie naar huis : "tot morgen", heel droogjes. ikke ook. Komt ie aan d ereceptie : zegt ie tegen de receptioniste : "heel de dag gezaag zeker omdat ze niet mee mocht naar kapellen ?"
Waar is hij in godsnaam mee bezig ? Wat heb ik hem in de weg gelegd sinds gisteren ? Gisteren was alles OK, en dan deze morgen zo'n vijandig antwoord ... Het maakt me triest. Ik zou graag weten wat het probleem is ?? Maar ik weiger om zelf een gesprek aan te knopen, ik was niet degene die een naar antwoord gaf !!!

Fuck you, you motherfucking dickhead !!!! Ik hoop dat je vanavond 10 dagen schorsing krijgt, ipv 4. !!
07 apr 2005 - bewerkt op 04 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ban
Ban, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende