Inspiratie

Inplaats van oneindig veel tekeningen maken heb ik een andere uitlaatklep gevonden voor mijn creatieve kriebel. Een drakenkostuum.

Ukkie geeft namelijk vrijdag een feestje en zoals vaak gebruikelijk is bij haar feesten de laatste tijd, geeft ze een thema feestje. Dit keer was het thema; Fantasie. Het was de bedoeling dat je dus als een fantasiefiguur kwam. Alles mocht, zolang het maar niet bestond. Nou kan je wel eindeloos gaan discussieëren of iets wel of niet bestaat.

Zoals het feit dat er wel mensen die geloven dat er elfjes en draken bestaan. Maar goed, in dit geval gaan we er van uit dat het toch voornamelijk fantasie is. Op het feestje zullen er wel veel mensen zijn, die niet echt super hun best doen en alsnog in hun eigen kleding komen. (Dat zijn voornamelijk de mensen die alleen maar voor de drank komen) Maar radiant en ik, wij gaan spetterend.

Ik ben namelijk al twee dagen bezig met lijm en papier om een papiermache drakenmasker te maken. Ook een paar oude schoenen van me hebben al te lijden gehad door het papiermache equavilent (is dat nou goed gespelt?) van drakenpoten te worden en de rest te fantaseren van hoe het eruit gaat zien. In ieder geval kom je een heel eind met smink en met die twee dingen.

Die drakenkop is in ieder geval nu al geweldig. Ik ben er trots op, haast verliefd kan je zeggen en hij is nog niet eens af. De drakenpoten worden ook geweldig. verliefd

Radiant gaat als banshee.. Hoe origineel kan je zijn? Echt, ik vind het in ieder geval geweldig. Ik ga morgen maar eens zeuren om die blonde pruik bij mijn baas. Ik weet in ieder geval dat ze die nog heeft liggen en ze is niet zo beroerd om dat uit te lenen.

Met andere woorden, wij zijn geweldig.. cool!
10 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende